Hvordan Sy Strikkestykker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Strikkestykker
Hvordan Sy Strikkestykker

Video: Hvordan Sy Strikkestykker

Video: Hvordan Sy Strikkestykker
Video: SY DIN EGEN SOMMERKJOLE 2024, Kan
Anonim

Når du har strikket detaljene i produktet, har du en like viktig jobb med å sy dem sammen. Ulike deler av produktet er sydd med forskjellige sømmer. Hvordan ikke bli forvekslet med ditt valg?

Hvordan sy strikkestykker
Hvordan sy strikkestykker

Det er nødvendig

  • nål;
  • strikkepinner;
  • krok;
  • saks.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å sy strikkede deler, må de dampes og tørkes. Dette vil gi dem sin naturlige form og størrelse. Til sying brukes garnet som produktet strikkes fra oftest. Men i noen tilfeller (for tykk eller merkbar søm, mangel på garn osv.) Kan du også bruke en tråd som er tilpasset fargen på produktet. Det er nødvendig å sy detaljene fra feil side slik at sømmene er pene og usynlige.

Steg 2

Vanligvis begynner de å sy fra skuldrene. For å gjøre dette, bruk en søm "tilbake til nålen", som utføres fra høyre til venstre. For å feste tråden, stikk nålen fra feil side til høyre side. Sy deretter 2 masker fremover, og ta tak i skulderbitene på ryggen og fronten. Ta nålen tilbake til den første sømmen på høyre side. Neste søm vil gå i motsatt retning igjen - til slutten av den forrige. Forsikre deg om at alle masker er like.

Trinn 3

En heklet kjedesøm passer også til kleshengere. Det er veldig enkelt: pierce stoffet fra feil side og trekk løkken mot deg, og la den ligge på kroken. Deretter setter du kroken i lerretet igjen og drar løkken gjennom den forrige. Fortsett denne veien i hele lengden på delene.

Trinn 4

En annen metode er egnet for tykt garn. Ikke strikk løkkene når du strikker, men la dem ligge på den ekstra strikkepinnen. Når begge delene er klare, syr du dem med en horisontal søm. Fest tråden i begynnelsen av det første knapphullet. Alternativt sett nålen inn i løkkene til den ene eller den andre delen, og trekk strikkepinnene gradvis ut.

Trinn 5

Sidesømmene er laget med den ovenfor beskrevne "tilbake til nålen" -sømmen eller med en loddrett strikket søm. Fest tråden nær ermhullet på ermet. Deretter begynner du å sy detaljene fra feil side og bare fange kantsløyfene.

Trinn 6

Det mest grunnleggende trinnet når du syr strikkestykker, er å sy på ermene. For enkelhets skyld deler du ermhullet i 3 like deler og merker med farget garn eller pinner. Merk de samme merkene på ermet. Bruk disse merkene til å feste detaljene på ermene til hverandre eller tråkke med vanlig tråd. Deretter begynner du å sy med en kjedesøm. Sørg for å sveise på sømmene slik at hylsen ikke puffer opp.

Trinn 7

Lengden på ermet er sydd med en loddrett strikket søm eller en kjedesøm.

Anbefalt: