Hvordan Tegne Vinger Med Blyant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Vinger Med Blyant
Hvordan Tegne Vinger Med Blyant

Video: Hvordan Tegne Vinger Med Blyant

Video: Hvordan Tegne Vinger Med Blyant
Video: Lær å tegne enhjørning | Øisteins Blyant - Søte dyr 2024, April
Anonim

En fugl, en engel, en flaggermus, en bevinget drage, en sommerfugl - alle sammen er forenet av det faktum at hver av disse skapningene har vinger. Og veldig ofte oppstår spørsmålet når du tegner disse tegnene - hvordan tegner du vingene riktig og vakkert?

Hvordan tegne vinger med blyant
Hvordan tegne vinger med blyant

Det er nødvendig

Et ark, en blyant, et viskelær

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered materialene du trenger for jobben. Etter å ha tegnet figuren til karakteren, begynn å tegne vingene.

Steg 2

Vingen er faktisk et lem modifisert av evolusjon. Tegn det derfor på samme måte som en hånd eller en labb (med unntak av insekter). Begynn å tegne fra skulderen, tegne en tynn linje, og trekk deretter underarmen i en svak vinkel og ta den ut i en lang finger.

Trinn 3

Hvis du tegner vingene til en fugl eller en engel, må du straks skissere fjærdrakten, som vil være plassert nederst på vingen. Tegn først små fjær rett ved siden av skulderen, underarmen og fingeren. Still deretter opp den andre og tredje raden med fjær. Den tredje raden vil være mye lenger enn alle de andre, og den siste fjæren, som ligger nær "fingeren", vil være den største. Sjekk deretter pennetegningen.

Trinn 4

Når du tegner vingene til en drage eller en flaggermus, er det noen forskjellige regler. Disse tegnene har ikke fjær som sådan, men begynnelsen på tegningen vil være den samme. Først etter at du har skissert første tå, må du plassere resten, fra slutten av underarmen. Plasser dem som en vifte. Deretter kobler du hver "finger" til den tilstøtende membranen, og markerer den med en lysbue. Avklare vingetegningen ytterligere - tegn bein, i endene av "fingrene" kan du tegne klør. Husk at hver neste "finger" vil være omtrent en fjerdedel kortere enn den forrige.

Trinn 5

Å tegne insektvinger er mye lettere. Først må du forme vingene til en sommerfugl, øyenstikkere eller andre leddyr til ønsket form. Start fra punktet "festing" av vingen til kroppen, og trekk linjer og lag et hvilket som helst mønster. Ikke glem at vingene på en sommerfugl ikke bare har et maskemønster, de har også forskjellige symmetriske fargeflekker.

Anbefalt: