Hvordan Holde Trommelstikkene Riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde Trommelstikkene Riktig
Hvordan Holde Trommelstikkene Riktig

Video: Hvordan Holde Trommelstikkene Riktig

Video: Hvordan Holde Trommelstikkene Riktig
Video: Skrivegreb 2024, Kan
Anonim

Gripepinner er grunnlaget for godt instrumentspill, så det er viktig å lære det fra første øvelse. Ellers blir hendene dine slitne mens du spiller trommer.

Hvordan holde trommestikkene riktig
Hvordan holde trommestikkene riktig

Det er nødvendig

  • Øv pad
  • Pinner 5B

Bruksanvisning

Trinn 1

Litt teori: det er to måter å gripe pinner på: tysk og fransk. På tysk peker fingrene ned. Gå opp på fransk. Det er også et amerikansk grep - en mellomposisjon av hånden på en pinne.

Steg 2

Først må du finne et sted på pinnen som du trenger å holde den på. Dette er vanligvis den nederste tredjedelen. Å bestemme den nøyaktige plasseringen av ønsket punkt er mulig takket være spissen av pinnen fra treningsplaten: den skal være så gratis som mulig.

Trinn 3

Når du griper, skal tommelen være motsatt resten. Du må ta tak i pinnen uten spenning, lett, men ikke for mye: den skal ligge fast i hånden din, men samtidig bevege deg fritt i den for å slå på puten.

Trinn 4

Senk hendene med pinnene og løft dem rolig til nivået på puten. Dette er posisjonen for spillet. Albuen skal aldri gå langt til siden. Avstanden mellom albuen og kroppen er ca 10-15 cm.

Trinn 5

For tyske og amerikanske grep brukes følgende teknikk: Før du slår, vri håndleddet litt mot deg mens du treffer - på puten. Hånden skal være litt bøyd.

Trinn 6

Med et fransk grep peker fingrene alltid oppover, fingrene på hånden skyver pinnen opp og ned.

Anbefalt: