Hvordan Lage Et Perlearmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Perlearmbånd
Hvordan Lage Et Perlearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Perlearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Perlearmbånd
Video: DIY: Perlearmbånd laget av STOFF u0026 STIL 2024, Kan
Anonim

Mangfoldet av perler inspirerer ideen til et lyst, stilig armbånd. Det understreker perfekt det elegante håndleddet til en kvinnes hånd. Selv en ung dame kan enkelt mestre teknikken for å lage dette tilbehøret.

Flerfarget armbånd
Flerfarget armbånd

Har du funnet en håndfull perler hjemme som en gang flagret i en bunt på halsen din? Og nå ligger de dessverre på nederste hylle i skapet? Ikke hast med å skille deg fra ham. Dette er et utmerket materiale for å lage et armbånd, så relevant for garderoben til enhver fashionista.

Du kan også hente perler til et hjemmelaget armbånd i hvilken som helst smykkeavdeling. Før du kjøper, prøv mentalt på perler i forskjellige former, vurder størrelsen og fargepaletten. Forresten tiltrekker et armbånd laget av flerfargede perler øynene til utenforstående med sin originalitet.

Første alternativ

Du trenger en tynn kjede for å lage dette armbåndet. Skyv den over håndleddet og fest ønsket lengde. Hvis du vil at armbåndet skal falle fra hånden din, bør kjeden bevege seg fritt og ikke kose seg mot håndleddet.

Etter å ha merket lengden, fest enden av kjedet med et klips. Perlene skal allerede være for hånden. Hvis du bestemmer deg for at de vil ha forskjellige farger, så tenk på hvordan du vil alternere dem.

Gjennom en? Eller tre hvite, så samme antall blå, og så videre helt til slutten? Eksperimenter og hold deg til det alternativet du liker best.

Streng perlene på kjeden og observer den valgte sekvensen. Hvis du ønsker å få den visuelle effekten av druebunter, så bruk flere perler. Med mindre vil kjedet være synlig, men armbåndet vil være mer delikat.

Så snart du kommer til klipsen som fester lengden, klipp av den ekstra delen av kjedet forsiktig, og koble armbåndet med den forberedte låsen.

Andre alternativ

Ta båndet som base. For å forhindre at endene lar kantene komme rundt kantene, brenn dem med en lighter. Tre deretter perlen gjennom båndet og fest sterke knuter på begge sider.

Fortsett denne prosessen til du får armbåndet av ønsket lengde. Bare bind endene på båndet til en pen bue. Du kan velge et bånd i hvilken som helst farge. Gjennomsiktige store perler ser spesielt imponerende ut på den.

Faktisk kan basen til armbåndet være en lærledning, sterk fiskesnøre eller tråd. Det kan lages flere tynne armbånd. Slå på fantasien!

Alternasjonen til armbåndsfargene vil være interessant. La oss si at en tråd er laget av hvite perler, en annen fra syrin, den tredje av blå.

Det spiller ingen rolle hvilken metode for å lage armbåndet du velger. Det viktigste er at som et resultat vil en eksklusiv liten ting vises, som vil bli et lyst tillegg til antrekket ditt.

Anbefalt: