Hvordan Brodere Et Maleri

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Et Maleri
Hvordan Brodere Et Maleri

Video: Hvordan Brodere Et Maleri

Video: Hvordan Brodere Et Maleri
Video: Abstract figures - trailer movie 2024, Kan
Anonim

Broderi er en av de mest interessante kunsthåndverkene. Det er så mange måter å brodere på, noen av de broderte maleriene er like gode som flotte kunstverk. Et brodert bilde kan ikke bare være en utsøkt gave, men også en eksklusiv dekorasjon for hjemmet ditt.

Tråden vrir seg - bildet er tegnet
Tråden vrir seg - bildet er tegnet

Det er nødvendig

  • Lerret
  • Tråder
  • Broderinåler (eller ferdig utstyrt sett)
  • Saks
  • Broderibøyle

Bruksanvisning

Trinn 1

For å brodere et bilde, må du først klargjøre materialer for brodering. Hvis dette er et ferdig broderisett, som inneholder alle broderimaterialene, inkludert ordningen, kan du gå videre til neste trinn. Hvis bildet er dannet uavhengig, må du forberede tråder for broderi, spesielle nåler, lerret, bøyler og saks.

Steg 2

Så starter vi brodering. Lerretet må merkes med blyant slik at det er mer praktisk å brodere og sjekke med diagrammet. Før du gjør dette, må du kontrollere om markeringene er vasket av stoffet. Deretter strekkes lerretet over bøylen, men ikke for mye, for ikke å deformere stoffet.

Trinn 3

Det er best å starte brodering fra midten, gradvis flytte rammen mens du broderer. Det er nødvendig å forsøke å feste den ferdige tråden forsiktig fra sømmen, slik at trådene ikke løsner under vask.

Trinn 4

Etter at maleriet er ferdig, bør det vaskes forsiktig for hånd i kaldt vann med milde vaskemidler som babysåpe.

Trinn 5

Da må det broderte bildet strykes og plasseres i en vakker ramme.

Anbefalt: