Hvordan Tegne En Ku

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Ku
Hvordan Tegne En Ku

Video: Hvordan Tegne En Ku

Video: Hvordan Tegne En Ku
Video: How to draw a cow | Easy drawings 2024, Kan
Anonim

Sommerferie på landsbygda er en flott mulighet til å introdusere nysgjerrige barn til mange interessante dyr som de knapt kunne møte i urbane omgivelser. En av de lyseste representantene for landsbybefolkningen er kua. Vanligvis, etter å ha møtt et nytt dyr, prøver gutta å tegne det så snart som mulig. Det er ikke vanskelig å tegne en ku.

Hvordan tegne en ku
Hvordan tegne en ku

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du tegne to sirkler på et papir. Den ene skal være litt mindre enn den andre i størrelse.

Steg 2

Disse kretsene må kobles sammen med to glatte linjer.

Trinn 3

Nå til den resulterende formen, som ligner en pære, er det nødvendig å tegne en stor oval (kroppen til den fremtidige kua).

Trinn 4

Eventuelle overflødige blyantlinjer bør fjernes med et viskelær. Og til den resulterende ovale, må du tegne 4 rektangulære kubein. To av dem er fullt synlige fordi de kommer foran på tegningen, mens de to andre bare er delvis synlige.

Trinn 5

Deretter, på kuhodet, må du tegne et par små ører, som ligner blomsterblad.

Trinn 6

Små runde horn skal trekkes mellom ørene på dyrets hode.

Trinn 7

Nå må vi vise snuten til kua. På den, ved hjelp av to små sirkler, er det nødvendig å skildre neseborene til en landsbyboer.

Trinn 8

Det er på tide å tegne store, runde uttrykksfulle øyne for kua.

Trinn 9

Deretter legger du til en hale med en dråpeformet børste på enden av dyret.

Trinn 10

En integrert del av alle landkuer er selvfølgelig juret. Det er fra det eierne av dyret trekker ut velsmakende og sunn kumelk.

Trinn 11

Det gjenstår bare å tegne på kuens kropp mange flekker i forskjellige former, og dermed vise sin uvanlige farge, og legge til en rampete tunge.

Trinn 12

Nå skal dyret være farget. Kyr er svarte, hvite og røde og brune og flerfargede. Jo mer interessant fargen på den tegnede kua, jo mer original vil tegningen vise seg. Som det viste seg, er det egentlig ganske enkelt å tegne en ku.

Anbefalt: