Hvordan Tegne En Andunge

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Andunge
Hvordan Tegne En Andunge

Video: Hvordan Tegne En Andunge

Video: Hvordan Tegne En Andunge
Video: Lær at tegne EN DELFIN | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, Kan
Anonim

Andungen er en ganske enkel, men samtidig morsom karakter som enhver nybegynner kan enkelt tegne. Hvis du nylig har begynt å jobbe med et datagrafikkbrett, er andungen igjen et interessant objekt for de første forsøkene på å tegne med denne enheten. Når du tegner, kan du bruke det som er nærmere deg. Det viktigste er å følge flere trinn.

Hvordan tegne en andunge
Hvordan tegne en andunge

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom opp med en legende. Hver "levende" tegning har den. Hvis du vil at din skal slå ut akkurat slik, må du finne på historien om vår kvakkinghelt. Kanskje dette er en stygg andunge som gjemmer seg alene under et stort burdock-blad fra regnet. Eller kanskje dette er en rampete fidget som gikk forbi moren og stupte i vannet med et krasj, og sprutet dermed alle som var igjen på kysten. Når du kommer med denne historien, vil du i stor grad legge til rette for prosessen med å skape verden rundt og flere små, men viktige detaljer.

Steg 2

Tegn hovedlinjene. Det er ikke noe vanskelig her. En andefigurine er et par ben med trekantede ben, en liten oval mer som et egg, utvider seg i brystet og avtar mot halen, samt et hode med en liten, fremdeles voksende nebb.

Trinn 3

Legg til detaljer for å skape andungen. Det du er ferdig vil gjenspeile hva den lille gåsen din er. Tegn flere fjær som stikker ut forskjellige sider på halen og hodet for å gi rastløshet, eller omvendt, som om du dekker hodet med fjærdrakt og senker nebbet for å gi et slags trist bilde.

Trinn 4

Vær spesielt oppmerksom på øynene dine. Runde andøyne formidler følelser perfekt. Avhengig av hvordan lyset reflekteres fra øynene, vil stemningen til andungen endre seg. Prøv å eksperimentere med dette for å matche karakterens øyne.

Trinn 5

Bare andebenene krever detaljert tegning. Hvis du ser på fotografier av ekte andunger, vil du se hvor uvanlig strukturen til membranene deres er. Hvis du kan formidle funksjonene i deres overløp og fallende skygger takket være fremspringene, vil tegningen din vise seg å være naturlig og realistisk.

Anbefalt: