Hvordan Sy En Nisse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Nisse
Hvordan Sy En Nisse

Video: Hvordan Sy En Nisse

Video: Hvordan Sy En Nisse
Video: Scandinavian Tomte Nisse Christmas Gnome DIY Tutorial 2024, Mars
Anonim

Barn liker nisser, som andre små skapninger, fordi de er som barn i dette, men er voksne og kloke. På vegne av gnomeleken kan du gi barnet gode råd, og de vil ikke bli oppfattet som moralske læresetninger, fordi de kommer fra en fantastisk og levende skapning. Sy gnomen sammen med barnet.

Hvordan sy en nisse
Hvordan sy en nisse

Det er nødvendig

Utklipp av forskjellige stoffer, fyllmateriale, tråd med nåler, saks, blyant eller kritt

Bruksanvisning

Trinn 1

Tegn gnomens mønster på papp eller direkte på stoffet, og husk at forskjellige deler av leketøyet er kuttet fra forskjellige stoffer. For hodet og håndflatene til gnomen er beige stoff uten mønster egnet. For hetten og kroppen, som også er en skjorte, er det bedre å ta en lystrykt chintz. For bukser, bruk stripete klut eller vanlig mørkt ensfarget stoff. Vesten kan være laget av pels eller ull og dekorert med broderi.

Steg 2

Klipp detaljene med skarp saks, og la sømavgiftene være omtrent en halv centimeter. Sy ryggen langs linjen som er angitt på mønsteret med kryss. Sy deretter de fremre pilene og sy fronten bak. Vend ut kroppen til nissen og fyll den resulterende delen med polstring polyester. Ta på deg separat kuttet og sydd dvergbukse på toppen. Stroppen kan lages av et dekorativt bånd eller bånd, eller du kan bruke en tynn armbåndsurrem.

Trinn 3

Koble håndflatene til ermene og sy til kroppen, etter å ha fylt dem med polstring polyester. Sy sko av skinnstykker eller dermantin, sett inn pappsåler i sålene for å få stabiliteten til leketøyet. Fyll skoene løst med fyllstoff og stikk gnombena inn i dem, sy dem pent og umerkelig med tråder for å matche stoffet.

Trinn 4

Klipp nissehodet ut av rosa eller kjøttfarget stoff, ting med polstring polyester. En tut kan lages av samme stoff ved å kutte ut en sirkel, fylle den ut og danne en ball. Sy nesen på nissehodet, og trekk øynene og munnen med en markør eller broder med tråd. Sy en trykt chintz-hette fylt med polstring polyester til nissehodet. Pynt den med en pompon eller en liten bjelle, broder med paljetter eller perler.

Trinn 5

Koble nissehodet til kroppen, og sy dem fast, men umerkelig. Sy en vest av pels eller ull, hvis du sydde den av ull, pynt den med broderi eller applikasjon, ta på deg en ermeløs jakke på nissen. Lag skjegg og hår på nisse-leketøypelsen eller av hvite ulltråder. Sy en liten pose til gull og heng den på skulderen til nissen du laget, legg en liten mynt der, fordi nisser elsker penger.

Anbefalt: