Hvordan Legalisere En Bygd Garasje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legalisere En Bygd Garasje
Hvordan Legalisere En Bygd Garasje

Video: Hvordan Legalisere En Bygd Garasje

Video: Hvordan Legalisere En Bygd Garasje
Video: Monterskolen Garasje Del 2 - Hvordan lage grunnmur for garasje 2024, Mars
Anonim

Ofte bygger bileiere garasjer på land som ikke tilhører dem, eller på tomter som ikke er ment for dette. Først da begynner de å tenke på hvordan de skal legitimere dem. Til dags dato foreskriver loven at slike bygninger skal registreres som huk, i samsvar med art. 222 i borgerloven i Russland.

Hvordan legalisere en bygd garasje
Hvordan legalisere en bygd garasje

Bruksanvisning

Trinn 1

Utsted den nødvendige dokumentasjonen for garasjen med tilbakevirkende kraft, nemlig: opprinnelig tillatelse, byggetillatelse, handling fra statskommisjonen og andre, dvs. få dem som for en ennå ikke bygget garasje. For å gjøre dette, skriv en uttalelse til kommisjonen for undertrykkelse av uautorisert konstruksjon, der du spør om muligheten for å lagre den. Med en positiv beslutning, utsted en byggetillatelse og dokumentene som er nødvendige for å sette garasjen i drift. Dette er det første alternativet for legalisering av den oppførte bygningen.

Steg 2

Søk med en påstand om erkjennelse av eierskap og legalisering av garasjen i retten, et annet alternativ for å legalisere den bygde garasjen. Suppler den med dokumenter som bekrefter det faktum at du har reist en struktur (kontrakt for utførelse, godkjenningssertifikat, fakturaer, etc.); bekreftelse på at ingen andre har rett til denne garasjen, for dette ta et utdrag fra Unified State Register of Real Estate.

Trinn 3

Forbered dokumenter som teknisk beskriver objektet, inkludert adressen. For å gjøre dette, ta et utdrag fra EGROGD (byplanleggingsregister). Det er utstedt av teknisk avdeling for eiendom eller adressehenvisning. Samle dokumenter som bekrefter at garasjen overholder brann, miljømessige, tekniske, sanitære og epidemiologiske standarder, ta disse sertifikatene fra relevante myndigheter.

Trinn 4

Forbered titteldokumenter for tomten der garasjen er bygget. Hvis det ikke tilhører deg, må du bekrefte at dette landet snart vil bli overført til deg før du legaliserer bygningen. For dette er et brev fra et statlig organ som er autorisert til å disponere det, eller et utkast til tillatelse for tilveiebringelse av et område for drift av en bygning egnet.

Trinn 5

Tegn opp skjøte på den konstruerte garasjen. For å gjøre dette må du utarbeide en erklæring som bekrefter faktum med konstruksjonen. Du får det fra myndigheten som gjør registreringen av eierskapet. Skriv inn adressen til bygningen, typen den skal brukes til, matrikkelnummeret til tomten, bygningens år og areal, materialene som brukes til de bærende veggene. Beskriv forbindelsen til ingeniørnettverk.

Anbefalt: