Hvordan Huske Akkorder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Huske Akkorder
Hvordan Huske Akkorder

Video: Hvordan Huske Akkorder

Video: Hvordan Huske Akkorder
Video: DMX - How's It Goin' Down (Official Video) 2024, Mars
Anonim

Mange er forvirret over hvordan musikere fremfører verkene sine uten å kikke på tonene. I mellomtiden er ikke memorering av akkorder så vanskelig som det virker ved første øyekast.

Hvordan huske akkorder
Hvordan huske akkorder

Det er nødvendig

  • gitar
  • noter med akkorder
  • ark av papp

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med å gradvis mestre evnen til å spille gitar. Ta deg god tid til å hoppe til komplekse sanger og melodier. Bli kjent med notatene, mestre reglene for å sette fingrene. Ved første øyekast virker dette ubetydelig: faktisk, for å huske akkorder, trenger du muskelminne, og det mest effektive arbeidet er bare mulig med kompetente fingre.

Steg 2

Venne deg til akkorder gradvis. Enhver opplæring presenterer materialet konsekvent. På de første sidene finner du de enkleste sangene, bestående av ett, to eller tre akkorder og deretter stigende. Og akkordene i seg selv begynner med de enkleste, bestående av tre deler. Ikke forsøm disse øvelsene, selv om det ser ut til at "Det var et bjørketre i marken" - dette er ikke ditt repertoar. Hvis du tar hensyn til å øve på fremføringen av denne sangen, vil det i fremtiden være lettere for deg å lære de vanskeligste melodiene til favorittartistene dine.

Trinn 3

Bruk støttematerialer. Tegn akkorder på kort og ha dem med deg. På baksiden tegner du hvordan fingrene skal plasseres på strengene. Ordne deg konstant eksamener: se på den ene siden av kortet, prøv å svare på hva som er på den andre.

Trinn 4

Be dine nærmeste hjelpe deg. Spill akkorder etter eget valg. Ikke vær redd for feil: de bringer deg bare nærmere målet ditt.

Trinn 5

Tren hver dag. Ellers vil alt du lærer i dag forsvinne fra hodet ditt i morgen. Bare vanlig praksis vil tillate deg å lære å lære akkorder. Dessuten, hvis du forstår at du av en eller annen grunn ikke kan tildele en time til klasser, for eksempel på mandag, eller du ikke kan sitte ved gitaren hver onsdag, er det bedre å umiddelbart lage en timeplan som hopper over i disse dager. Ikke bare frekvensen av klasser er viktig, men også deres fiksering i tide.

Anbefalt: