Hvordan Finne Ut Fotballplanen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Fotballplanen
Hvordan Finne Ut Fotballplanen

Video: Hvordan Finne Ut Fotballplanen

Video: Hvordan Finne Ut Fotballplanen
Video: Å finne prosenten av et tall 2024, Kan
Anonim

Hvis du trenger å finne ut tidsplanen for fotballkamper for turneringer og mesterskap i forskjellige land, kan du bruke spesielle nettsteder som dekker sportsbegivenheter.

Hvordan finne ut fotballplanen
Hvordan finne ut fotballplanen

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til www.championat.com. Vær oppmerksom på den midtre delen av hovedsiden, det er en meny med en liste over sport, informasjon om som presenteres på nettstedet. Denne menyen er kanskje ikke synlig umiddelbart etter åpning, bla nedover på siden. Den første delen er "Fotball", flytt markøren over denne knappen.

Steg 2

Velg turneringen du trenger å vite tidsplanen for i popup-vinduet. Der kan du også finne mesterskap i de ledende fotballlandene, for eksempel England, Spania, Tyskland og andre. I tillegg gir denne delen informasjon om kommende fotballarrangementer som Champions League, Europa League eller EM.

Trinn 3

Vær oppmerksom på undermenyen på den åpnede siden, den ligger under de oransje knappene med sport. Det fjerde elementet i denne menyen heter "Spillkalender". Klikk på den. Du vil bli presentert med informasjon om alle spillene som har funnet sted i den valgte turneringen og landet, inkludert dato, klokkeslett og poengsum, hvis spillet allerede er avsluttet. Hvis du trenger å få informasjon om detaljene i en bestemt kamp, klikker du på resultatet til høyre.

Trinn 4

Husk at på siden kan du få informasjon om spillene til det tilsvarende mesterskapet de siste årene. For å gjøre dette, velg sesongen du trenger angitt til venstre for turneringsnavnet.

Trinn 5

Hvis du er interessert i timeplanen til et bestemt fotballag, kan du få denne informasjonen på to måter. Den første - på nettstedet www.championat.com på siden av turneringen du trenger i undermenyen, velg det tredje elementet "Lag". Finn medlemmet du trenger blant bildene av de offisielle klubbemblemene, klikk på det. Du vil se en tabell over alle lagets kamper i denne turneringen. Det andre alternativet for å få tak i timeplanen til favorittlaget ditt er å søke etter denne informasjonen i den aktuelle delen på klubbens offisielle nettside.

Anbefalt: