Hvordan Velge Dykkerklokke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Dykkerklokke
Hvordan Velge Dykkerklokke

Video: Hvordan Velge Dykkerklokke

Video: Hvordan Velge Dykkerklokke
Video: Dykkerklokker: Rolex, Omega, Panerai, Seiko og Certina | Ep. 1 2024, Kan
Anonim

Hver moderne klokkeprodusent inkluderer minst noen dykkermodeller i sitt produktsortiment. De skiller seg fra standard klokker i design og grad av vannmotstand. Å velge riktig klokke fra en rekke dykkermodeller er ikke lett, så du trenger å vite hvilke grunnleggende krav de må oppfylle.

Hvordan velge dykkerklokke
Hvordan velge dykkerklokke

Dykkerklokker

En profesjonell dykkerur av høy kvalitet må beregne ruten, kontrollere dybden og tiden dykket og oppstigningen til overflaten. Deres hovedoppgave er å skape behagelige forhold for en person under vann. Når du velger et klokke for dykking, er tettheten i saken veldig viktig, siden fuktighet som kommer under trekket, selv i en minimal mengde, kan forårsake korrosjon av delene.

Det er trykk på dybden, som deformerer de indre og ytre elementene i bevegelsen, så tykkelsen på urglasset må være minst 4 millimeter.

Vesken for dykkerklokker er vanligvis laget av titan av stål av høy kvalitet. Produsenter dekker markørene og hendene med et selvlysende stoff, noe som gjør det lettere å se tiden under vann. Alle dykkerklokker er testet for holdbarhet og kondens under vann. Etter å ha bestått testene, må alle deler av urverket fungere skikkelig, og det utføres en kondensasjonstest før og etter testing for å sikre kvaliteten på resultatet og dets forhold til testen.

Velge dykkerklokke

Hvis klokken er nødvendig for å svømme i et basseng eller på en lav dybde av naturlig vann, kan du kjøpe en modell med minimale krav - nemlig med en gummibelagt lærrem, fortykket mineralglass, en skrunbar sak og krone, som samt et titanhus og vannmotstandsnivå opp til 100 meter.

Hvis det er midler tilgjengelig, anbefales det å velge en dykkerur med safirglass som er motstandsdyktig mot mekanisk skade.

For dypdykking, velg et profesjonelt dykkerklokke som er vanntett til 200 meter, en ensrettet roterende ramme, tykkere etui, selvlysende hender og markører og vanntette ekstra pads. I tillegg må de være utstyrt med en lang elastisk stropp, en snap-on-lås og en heliumutløpsventil som fanger vann og automatisk frigjør helium, og forhindrer at urkassen eksploderer. Av tilleggsfunksjonene i en profesjonell dykkerur er det ønskelig å ha en dybdemåler, temperaturindikator, en nedtellingstimer og så videre.

Anbefalt: