Hvordan Ta En Bowlingkule

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ta En Bowlingkule
Hvordan Ta En Bowlingkule

Video: Hvordan Ta En Bowlingkule

Video: Hvordan Ta En Bowlingkule
Video: САМОЕ ВНЕЗАПНОЕ ВОЗБУЖДЕНИЕ В ВАШЕЙ ЖИЗНИ? 😳 2024, April
Anonim

Bowling er en kombinasjon av sport, avslapning og moro. Dette forklarer dens popularitet blant mange millioner innbyggere på planeten. Dette unike spillet utmerker seg ved sin enkelhet og fraværet av restriksjoner på alder og kjønn.

Hvordan ta en bowlingkule
Hvordan ta en bowlingkule

Det er nødvendig

standard bowlingkule med tre hull

Bruksanvisning

Trinn 1

En stor komponent i bowlingsuksess avhenger av riktig grep på ballen med børsten. Det er nok bare å huske og lære et par punkter i riktig posisjon av håndflaten og falangene på fingrene. Den enkleste og rimeligste måten å gripe er den "tradisjonelle".

Steg 2

Bestem deg for vekten av ballen. For å gjøre dette, legg den på håndleddet, strekk armen fremover. Hvis du klarer å stå i denne stillingen i mer enn 5 sekunder uten å føle muskelsmerter, så er vekten optimal for deg.

Trinn 3

Plukk ballen som er anbefalt for deg å spille. Utvid den slik at fingerhullene berører håndflaten. Senk tommelen, mellom- og ringfingrene i dem. Hold ballen under med den andre hånden.

Trinn 4

Midt- og ringfingrene skal være i ballen opp til nivået på den andre falanks, og tommelen skal være helt nedsenket. Lås dem i denne posisjonen ved å presse ballen tett. Slapp av børsten.

Trinn 5

Ta tak i ballen lett med håndflaten. På samme tid skal du la pekefingeren og lillefingeren ligge på overflaten av ballen. Ta en håndposisjon for ikke å føle smerte og ubehag i håndleddet, og nyt spillet!

Anbefalt: