Hvordan Lage En Pengetalisman Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Pengetalisman Med Egne Hender
Hvordan Lage En Pengetalisman Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Pengetalisman Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Pengetalisman Med Egne Hender
Video: Hvordan man laver et juletræ af A4-papir med egne hænder er let og enkelt. Nytårs håndværk 2024, Kan
Anonim

Hver person drømmer at ønsker alltid sammenfaller med mulighetene, men vanligvis skjer alt omvendt, og oppfyllelsen av mange ønsker krever betydelige materialkostnader. Ifølge de som er tilbøyelige til å tro på mystikk, kan situasjonen korrigeres ved hjelp av spesielle talismaner, og det er fullt mulig å lage en effektiv pengetalisman med egne hender.

Hvordan lage en pengetalisman med egne hender
Hvordan lage en pengetalisman med egne hender

Uforanderlig regning

Denne pengetalismanen har ifølge esoterikere spesiell makt. Det viktigste er å overholde alle vilkårene for produksjon og bruk. Du trenger en mynt eller en regning du har fått under heldig tilfeldighet, for eksempel når du mottar en bonus, et stort overskudd eller en arv. Det er verdt å vurdere at hvis du bruker en mynt til å lage en talisman, vil den bare tiltrekke seg bagatell, men en stor regning vil tiltrekke seg mer betydelige beløp. Det viktigste er å beholde pengene talisman, og ikke bruke dem under noen omstendigheter.

For å få en regning eller mynt til å tiltrekke penger, legg denne pengetalismanen i lommeboken slik at den ikke kommer i kontakt med resten av pengene. Dette må gjøres på den voksende månen. Hold på regningen eller mynten slik at månens lys faller på den, og bare legg pengene talisman i lommeboken.

Runisk pengetalisman

Runa Feu symboliserer økonomisk velvære og bidrar til å oppnå det. Denne runen tillater ikke fortjeneste å gå forbi og tiltrekker lykke til livet. For at runetalismanen skal begynne å jobbe, må Feu-bildet påføres en lommebok eller safe. Hvis inntektene dine avhenger av samtaler fra kunder, kan du tegne en rune på telefonen din, men hvis inntekten din er knyttet til å jobbe på Internett, kan du tegne en rune på en bærbar datamaskin eller datamaskin.

руна=
руна=

Det viktigste er at den tegnede runen hele tiden skal være ved siden av deg, mens du tegner en rune, må du si høyt hva du forventer av den, hvordan du kan snakke med Feu, bare da blir den til den sterkeste pengetalismanen som tiltrekker seg rikdom og lykke til. Det skal bemerkes at runen ikke hjelper i forhold relatert til kriminalitet og åger.

Pengemagnet

For å tiltrekke penger til hjemmet ditt, kan du lage et magnetisk pulver av magnetisert metall ved å behandle det med en fil. De dannede metallarkene må brettes i en spesiallaget pose og holdes borte fra nysgjerrige øyne. Gullmaling kan gi stor styrke til denne talismanen hvis den påføres metallfiler.

Det er en annen måte å lage en magnet for pengene. Du må ta en pose laget av blått skinn, legge en hesteskoformet magnet, en fuglefjær og en turmalinstein i den. I tillegg må tørre urter brettes i posen: safran, malurt, kanel, tistel, anis, dill og kardemomme. Hell en håndfull pinjekjerner der. Du må holde denne pengetalismanen i huset, borte fra nysgjerrige øyne.

Anbefalt: