Hvordan Fotografere Fugler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fotografere Fugler
Hvordan Fotografere Fugler

Video: Hvordan Fotografere Fugler

Video: Hvordan Fotografere Fugler
Video: Meiseboks fugler video 2024, April
Anonim

Fugler er en av de raskeste skapningene, så det er veldig vanskelig å fotografere dem. Du kan bruke mer enn en time, eller kanskje flere dager, på å vente på et vellykket skudd. Derfor kan tålmodighet og evne til å vente, samt følgende tips, bli dine trofaste hjelpere i denne saken.

Hvordan fotografere fugler
Hvordan fotografere fugler

Bruksanvisning

Trinn 1

Den beste tiden å skyte er tidlig om morgenen eller kvelden. Det er i disse timene, når det ikke er lys sol, at bildet kan være ganske vellykket.

Steg 2

Når du fotograferer på fugler, vær stille og prøv å ikke lage noe lyd - ikke gi høye og harde lyder, se under føttene for ikke å tråkke på grener. Ikke forstyrr fuglenes vanlige livsstil. Ikke løp etter fuglen - dette vil skremme den i stedet for å ta et godt bilde. Forsøk aldri å fotografere fugler mens de er i reiret sitt. Ved å gjøre dette kan du skremme dem og skade dem. Uansett, hopp over filmingen hvis fuglen viser tegn på angst.

Trinn 3

Ikke kle deg for sterkt. Klærne dine skal være i naturlige farger. På denne måten kan du ikke skille deg ut for mye i terrenget.

Trinn 4

Først er det bare å se på fuglene, studere vanene deres. Siden de fleste fugler har samme rute fra flere punkter, er det lett å finne disse stedene. Gå langs denne ruten, observer. Etter en stund vil fuglene bli vant til deg, og du vil kunne komme ganske nær dem.

Trinn 5

Ulike skjulesteder kan brukes til filming. Det er fra et bortgjemt sted at du ikke kan forstyrre fuglene, som vil være bare noen få meter unna. Selv om det vil ta mye tålmodighet fra deg, kan resultatet overgå alle forventninger.

Trinn 6

Lær å mestre fotograferingsutstyr perfekt. Lær deg å velge de riktige opptaksmodusene for dine forhold. Det er også viktig å kunne bytte kameraet til manuell modus og omvendt. Alle disse ferdighetene og evnene vil hjelpe deg med å lage en vakker og interessant fotosession.

Trinn 7

Jo mer du fotograferer, jo bedre blir du. Det er i praksis at du må finpusse håndverket ditt. Du bør ikke gå rett inn i skog og sump på jakt etter gode bilder. Bedre å starte med å filme på en mater som du kan plassere i nærheten av vinduet ditt. Og bare da gå turer.

Anbefalt: