Hvorfor Drømme Om En Svart Kjole Med Gule Prikker

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømme Om En Svart Kjole Med Gule Prikker
Hvorfor Drømme Om En Svart Kjole Med Gule Prikker

Video: Hvorfor Drømme Om En Svart Kjole Med Gule Prikker

Video: Hvorfor Drømme Om En Svart Kjole Med Gule Prikker
Video: Drømmetydning med Mirza Mølgaard part 1 2024, Kan
Anonim

Etter å ha sett en interessant drøm om en svart kjole med gule prikker, vil en person absolutt ønske å vite dens betydning. Ulike tolkninger av drømmebøker vil avgjøre hva en slik drøm advarer om, avhengig av relaterte gjenstander.

svart kjole med gule prikker
svart kjole med gule prikker

Hvorfor bruke en svart kjole i en drøm

I følge noen drømmebøker er betydningen av denne drømmen negativ. Mest sannsynlig er dette en advarsel om at du snart kan komme i en vanskelig situasjon. Det er en gammel overtro at for å unngå dette, må du sy noen kaffebønner til hverdagsklærne dine, og absolutt med svart tråd.

I tilfelle en ung ugift jente så denne drømmen, kan en slik drøm love henne universell beundring. Den sønderrevne kjolen på seg i en drøm, tvert imot, lover universell fordømmelse og sensur for en handling hun ikke begikk.

Hvis en voksen gift kvinne prøver seg på en kjole i en drøm, er dette en advarsel om en uventet rival. Et unntak i dette tilfellet er en drøm der en kvinne ser at kjolen er for stor for henne, så hun har mistet mye vekt. I dette tilfellet betyr drømmen at ingen rivaler er redd for henne.

Svart farge i en drøm er ofte et symbol på det ukjente, hemmeligheter skjult i underbevisstheten eller indre problemer.

En gammel fransk drømbok sier at det å ha på seg en ny kjole i en drøm, som du virkelig liker, viser en interessant reise i den nærmeste fremtiden. Men å ta av deg kjolen i en drøm, ifølge den samme drømmeboken, er en advarsel om en mulig sykdom.

Å se en rynket kjole på seg selv i en drøm gir store problemer. Du kan finne ut om disse gjøremålene vil være hyggelige ved å tolke andre symboler på søvn.

Hvis en kvinne ser på seg selv en kjole med gule prikker av et veldig uvanlig, ikke-standard, pretensiøst snitt - denne drømmen advarer henne om forestående overraskelser i livet, ekstraordinære bekjente eller reiser.

Svart kjole med gule prikker - andre situasjoner

Hvis en kjole i en drøm er beiset med fett eller olje, er dette en forkynner av en gunstig periode i livet, beskyttelsen til høyere mennesker. Vasking eller rengjøring av kjolen din i en drøm viser til lykke, rensing fra gammel negativitet i livet. Stryking av en nyvasket kjole kan drømme om å flytte, det gir også lykke og lykke til.

Lyse, gule tilbehør eller garderobedetaljer sett i en drøm snakker om en periode med velvære, glede og livsglede.

En varm kjole gir forkjølelse.

En drøm der mønsteret på kjolen viste seg å være upassende, og du må rive opp det som nettopp er sydd, hint om ekstravaganse. Etter å ha sett denne drømmen, bør man bli mer sparsom. Å sy en kjole for hånd - en drøm antyder at hardt arbeid før eller siden vil bli belønnet med sin sanne verdi.

Å se en butikk i en drøm og mange kjoler i den lover en fornærmelse, bedrag, tap av selvtillit. Å kjøpe en kjole på et sted som ikke er ment for dette, lover en tidlig forsoning med en kjær.

Hvis en jente ser en veldig kort kjole på seg selv, kan dette love godt for materielle problemer.

Anbefalt: