Hvordan Lage En God Fotografering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En God Fotografering
Hvordan Lage En God Fotografering

Video: Hvordan Lage En God Fotografering

Video: Hvordan Lage En God Fotografering
Video: HVORDAN LAGE EN GOD FILM! - Skoleprosjekt (2) 2024, Kan
Anonim

Nesten hver jente (kvinne) drømmer om vakre fotografier som skildrer hennes person. Suksessen til en unnfanget fotografering avhenger imidlertid ikke bare av utstyr av høy kvalitet.

Hvordan lage en god fotografering
Hvordan lage en god fotografering

Bruksanvisning

Trinn 1

Å velge fotograf er et viktig skritt mot å lage imponerende fotografier. Ta det på alvor. Se gjennom kunstnerporteføljen, bestem hvilken stil du vil se deg selv på på bildene. Og viktigst av alt, ordne en fotosession med personen du føler deg komfortabel med.

Steg 2

Tenk fremover om sminken din. Hvis du er enig med en makeupartist, informer ham om formålet med å sminke. Faktum er at mestrene for tiden kan tilby en spesiell fotosminke, med tanke på finesser og særegenheter ved belysning og kamerablink.

Trinn 3

Hvis du bruker sminke selv, husk at det er visse triks. Ikke spar på pulver og foundation. Hvis mulig, bør ansiktet være monokromatisk. Bruk rødme. Marker øynene. Påfør et tykt lag med mascara. Du kan til og med bruke falske øyevipper som ikke er for lange.

Trinn 4

Velg en naturlig frisyre. Innviklet kveldstil og overflødig krøller kan ødelegge det generelle utseendet hvis ikke med vilje.

Trinn 5

Hvis det ikke er noe mål å lage et fotografering i noe scenedrakt, må du plukke opp flere sett med klær for å skyte. Gi preferanse til tynne strømpebukser i en naturlig farge. Velg sko med hæler. Hun vil gi deg femininitet og nåde. Ikke gå overbord med tilbehør. Bildet skal se komplett og harmonisk ut.

Trinn 6

Sørg for å gjøre manikyr, pedikyr, hårfjerning. Besøk en solarium eller bruk en selvbruner om nødvendig.

Trinn 7

Ikke drikk mye væske dagen før skytingen. Dette truer med ubehagelig hevelse og poser under øynene.

Trinn 8

Tenk på posene dine på forhånd. Øv og eksperimenter foran speilet.

Trinn 9

Vær gjerne fotograf. Gi følelser, ikke hold igjen følelsene dine. Prøv å være så naturlig som mulig, så lykkes du. Ikke krang med fotografen heller. Hvis du har valgt denne personen, stol på at han gjør jobben sin. Han har lang erfaring med denne typen aktiviteter.

Anbefalt: