Hvordan Lage En Flygende Japansk Lykt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Flygende Japansk Lykt
Hvordan Lage En Flygende Japansk Lykt

Video: Hvordan Lage En Flygende Japansk Lykt

Video: Hvordan Lage En Flygende Japansk Lykt
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Sky lanterner kan dekorere enhver ferie: bryllup, bursdag, firmafest. De svever opp i himmelen med flimrende lys og trollbinder andres øyne. Tidligere i Japan signaliserte en flygende lommelykt tilnærmingen til fiender, men snart begynte den å bli brukt i fredstid. Prøv å lage en himmellykt selv.

Hvordan lage en flygende japansk lykt
Hvordan lage en flygende japansk lykt

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk over høyden på det fremtidige produktet, en meter vil være nok. En lykt av denne størrelsen svever seg godt opp i himmelen. Velg en form for lommelykten. For eksempel vil en form i form av et hjerte eller en sylinder gjøre. Når du har bestemt deg for form og størrelse, så bestem deg for papiret. Den skal være tynn, lett, myk, men også sterk. Dette er det viktigste elementet i produksjonen av en lykt. Vekten bør ikke overstige 25 g per kvadratmeter. Med denne vekten vil lommelykten din definitivt ta av.

Steg 2

Mett papirmaterialet med et flammehemmende middel, noe som reduserer brann og fuktighet betydelig. Deretter må du kutte ut fire papirstykker som måler 100 * 80 cm, som forlenges til bunnen og flates ut på toppen. De må limes med PVA-lim.

Trinn 3

Dekorer det resulterende produktet, lim det med forskjellige glitter. Lag en brenner. Du må smelte voks, så må du ta litt stoff og mette det med denne voks. Brenneren er ferdig. Lag en ramme. Det er nødvendig å vikle to folierør rundt strikkepinnen. Legg deretter strikkepinnen til side, sett rørene i et kryss. Plasser en brenner i midten av rørene og pakk alt inn med ledning. Husk å sikre foliekoppen for å forhindre at voks lekker ut. Fest rørene til lommelykten med en stiftemaskin eller tape.

Anbefalt: