Hvordan Brodere En Ulv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere En Ulv
Hvordan Brodere En Ulv

Video: Hvordan Brodere En Ulv

Video: Hvordan Brodere En Ulv
Video: Ulv i Givskud 2024, Kan
Anonim

Broderte ulver regnes som en fantastisk amulett for hjemmet. De beskytter ikke bare eieren mot ulykker og beskytter familiens ildsted, men tiltrekker også kjærlighet og lykke til enslige jenter. Dette skiltet fungerer spesielt bra hvis det er et bilde i leiligheten med to broderte ulver.

Hvordan brodere en ulv
Hvordan brodere en ulv

Det er nødvendig

  • - bomullsstoff eller lerret
  • - tråder;
  • - nåler for brodering;
  • - bøyle;
  • - myk blyant eller stoffmarkør;
  • - kopipapir;
  • - internettet;
  • - Skriver.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilken broderimetode som fungerer best for deg. Du kan brodere en ulv med et kors, satinsøm, tapetsøm, samt bruke perler. Velg størrelsen på det ferdige produktet, samt stedet der maleriet skal henge. Dette vil hjelpe deg med å identifisere passende farger. Hvis broderiet er en gave, kan du se deg rundt i leiligheten til den fremtidige eieren, og markere de aktuelle fargevalgene omtrent.

Steg 2

Den enkleste måten å brodere en ulv på er å kjøpe et ferdig lerret med trykt mønster i butikken. Ved hjelp av forhandleren, velg matchende flosstråder, broderinåler og bøyle. Forbered en håndverkskasse. Det kan være fabrikkprodusert eller egenprodusert. Det viktigste å være oppmerksom på er størrelsen og antallet celler. I dem vil du legge ut trådene, også la det være et spesielt rom for oppbevaring av nåler.

Trinn 3

Se nærmere på broderisettene. De inkluderer et lerret, de nødvendige trådene og en spesiell nål. Tegningen påføres ikke stoffet, men er laget av applikasjonen i form av et diagram. Det krever litt mer oppmerksomhet for broderingen enn en ferdig design.

Trinn 4

Lag et mønster for brodering selv ved å bruke bildet av en ulv du liker. Last ned et spesielt program (for eksempel her https://patternmaker.org.ua/) eller bruk en online tjeneste for å konvertere bilder. Skriv ut det resulterende diagrammet på en skriver. Ta den med deg til butikken for å finne broderitråder. Hovedproblemet her ligger i nøyaktig gjengivelse av farger, så ha ikke bare skjemaet, men også det originale bildet.

Trinn 5

Påfør mønsteret selv for satinsøm. Bestem med blyant skyggene, hovedelementene i ulvens ansikt og bakgrunnen til maleriet. For brodering i denne teknikken er flosstråder også egnet, men du kan velge andre (for eksempel med tillegg av silke - dette vil gi glans og et rikere utseende til bildet ditt, med ull - tegningen blir mer voluminøs). Du kan kombinere forskjellige typer tråder, legge til ekstra tilbehør (små perler, rhinestones, perler).

Anbefalt: