Hvordan Sy En Marihønepute

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Marihønepute
Hvordan Sy En Marihønepute

Video: Hvordan Sy En Marihønepute

Video: Hvordan Sy En Marihønepute
Video: DIY sy selv frugtposer 2024, Kan
Anonim

Puten er en universell gave, du kan gi den til din elskede søster, mor, bestemor, tante. Jeg foreslår at du syr en så søt marihønepute, som definitivt vil glede den du gir den til, for det er så mye varme og kjærlighet i den!

Hvordan sy en marihønepute
Hvordan sy en marihønepute

Det er nødvendig

  • - fleece i rødt, svart og hvitt
  • -2 svarte knapper
  • -svart blonder
  • -2 pom-poms
  • -sintepon

Bruksanvisning

Trinn 1

Til å begynne med klippet vi ut et mønster av deler av et marihøne fra papir. Så overfører vi dem til stoffet i den tilsvarende fargen.

Bilde
Bilde

Steg 2

Vi sprer hjertene på vingene og øynene på hodet til marihøna og pinner dem med nåler. Deretter syr vi disse delene enten for hånd eller på en skrivemaskin. Du kan legge litt polstring polyester under hjertene. Sy svarte knapper i øynene. Vi broderer munnen med satinsøm med røde tråder. Sy et rødt hjerte på brystet til marihøna.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Nå må du sy vingene. Vi tar ett stykke med sydde hjerter og syr det med det samme, men uten hjerter, med forsiden innover. Vi lar toppen ikke være sydd, slår den ut, stryker den ut. Vi lager også andre fløy. Vi feier dem på baksiden av marihøna.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Sy pom-poms på snørene - dette vil være antennene. Sy baksiden og den øvre delen av marihønehodet, og sett antenner mellom dem.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Vi syr også brystet og den nedre delen av hodet, og etterlater et lite hull. Det vil være nyttig for oss senere for å slå ut.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Vi syr alle 12 delene av beina. Totalt skal det være 6 av dem. Vi fyller bena med polstring av polyester. Nå syr vi de fremre og bakre delene av marihøna, og setter inn bena mellom dem. Vi slår det ut gjennom hullet til venstre tidligere, fyller det med polstring av polyester, lukker hullet med en hemmelig søm. Lekeputen er klar!

Anbefalt: