Hvordan Lage Et Valentinkort Med Egne Hender: Enkle Ideer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Valentinkort Med Egne Hender: Enkle Ideer
Hvordan Lage Et Valentinkort Med Egne Hender: Enkle Ideer
Anonim

Disse valentinene er veldig enkle å lage, men det gjør dem ikke mindre søte og ønskelige. Prøv å lage en søt ugle, spåkvinne valentine eller fingeravtrykk-kort.

Hvordan lage et Valentinkort med egne hender: enkle ideer
Hvordan lage et Valentinkort med egne hender: enkle ideer

Det er nødvendig

  • - farget papir;
  • - farget papp;
  • - saks;
  • - PVA lim;
  • - maling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Valentinkort med denne søte uglen er laget av papirhjerter. Klipp først ut et stort stykke grønt papir. Legg den på et stykke lilla papir og klipp ut et litt større hjerte. Klipp på samme måte ut 2 hjerter fra grønt og lilla papir og 3 små gule hjerter. For øynene, klipp ut 2 sirkler med et hull i midten. Lim 2 gule hjerter på uglenes ben på et papp, og gå litt over dem - det største hjertet, på det et grønt hjerte av mindre størrelse, slik at det blir igjen en liten kant. Lim 2 lilla hjerter til den øvre delen av "kroppen", på dem - 2 grønne hjerter. Ved krysset limer du et lite gult hjerte for nebbet, og over det - sirkler-øyne. Et søtt valentinkort med en ugle er klart.

Valentine ugle
Valentine ugle

Steg 2

Valentins fortune-teller vil glede jentene veldig mye, dessuten er det ikke bare et postkort, men også et interessant spill. Med hjelpen kan du finne ut svaret på hvert spørsmål. Ta et kvadratisk stykke papir og brett det i to på begge sider for å finne midtpunktet. Brett alle hjørnene til midten. Snu arbeidet og bøy igjen alle hjørnene mot midten. Bøy arbeidsstykket i to igjen og i to igjen. Lim hjerter på forsiden og skriv svarene. Inne, skriv tallene fra 1 til 4. Spåmannen er klar.

Valentins spådommer
Valentins spådommer

Trinn 3

De minste håndverkere kan også lage sin egen valentine. Påfør en markør eller et spesielt rødt eller rosa fingerblekk på pekefingeren og lag utskrifter i en vinkel mot hverandre slik at undersiden av utskriftene er oppå hverandre.

Anbefalt: