Behandlingsteknologi For Nedleggbar Krage

Innholdsfortegnelse:

Behandlingsteknologi For Nedleggbar Krage
Behandlingsteknologi For Nedleggbar Krage

Video: Behandlingsteknologi For Nedleggbar Krage

Video: Behandlingsteknologi For Nedleggbar Krage
Video: СТЕГАНАЯ КУРТКА со съемными МЕХОВЫМИ манжетами и воротником | РУКАВ летучая мышь и ВЫКРОЙКА 2024, Kan
Anonim

En krage er et klesstykke som brukes til å dekorere halsen. Turn-down krage er den mest brukte stilen og passer til mange typer plagg. Siden dette elementet er synlig, er det viktig å sy det pent.

Behandlingsteknologi for nedleggbar krage
Behandlingsteknologi for nedleggbar krage

Sy på en flat krage

Sammenleggbare krager ligger flatt og på stativ. Metoden for å koble en nedleggbar krage med en halsring avhenger av formen på stilen til denne delen. Skjær en flattliggende krage fra to deler - bunnen og toppen. Forsterk den nedre delen med limforing for å forme den. Brett høyre sider inn og sy inn, sy langs kanten og la bunnsnittet være sydd. Trim sømmonnene, kutt hjørnene diagonalt. Vend produktet ut og stryk det.

En enkel måte å sy en krage til utringningen på er å sette den inn mellom plagget og innerdekorasjonen og sy. Fest kragen langs underkanten med en risting, og fest endene med en overlapping. Fest den til forsiden av stykket med pinner. Klipp ut rørene, legg den med ansiktet innover halsen og pinnen, sy alle lagene på en skrivemaskin. Fjern pinnene, kutt sømmonnene, skru av ansiktet på produktet, stryke og toppsøm, og lukk sømmen. Pakk eller brett den åpne kanten av ansiktet og sy med en blind søm.

På lette produkter: bluser, kjoler, skjorter, er det ofte ikke rør. I dette tilfellet, fest det nedre laget av kragen ved halsen, og la den øvre delen være fri. Sy på med maskinsøm, trykk sømmen inne i kragen. Plasser den øvre delen av kragen over sømmen, bøy kuttet 5-6 mm, fest med pinner og maskinsøm eller sy for hånd med blindmasker.

Hvordan sy en krage på et stativ

Hvis modellen din er en nedleggbar krage med et avtakbart stativ, vil den bestå av en avkjøringsdel og selve stativet. Koble delene av avkjøringsdelen til hverandre, og brett dem med høyre side innover. Juster forsiktig alle snittene og fei dem, og sy dem, og trekk deg tilbake 1 cm fra kanten. Skru av kragen og rett hjørnene.

Nå på stativene, skisserer du linjen for å feste avkjøringsdelen. Brett delene av stativet vendt mot hverandre, sett inn den avrivende delen av kragen mellom dem, juster sylinjene, fest alt med en søm eller pinner og legg maskinsøm.

Sy endene på stativet, vri det ut til høyre side. Stryk den ferdige kragen. Brett den nedre delen av stativet og produktet med de høyre sidene, legg en 1 cm bred søm langs halsen, kutt av sømmonnene, og la det være 0,5 cm. Lukk den med den øvre delen av stativet, bøy kuttet og forsiktig sy med maskinsøm og gå 1-2 mm tilbake fra kanten.

Anbefalt: