Hvordan Kan Du Dekorere En Pose Med Perler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Du Dekorere En Pose Med Perler
Hvordan Kan Du Dekorere En Pose Med Perler

Video: Hvordan Kan Du Dekorere En Pose Med Perler

Video: Hvordan Kan Du Dekorere En Pose Med Perler
Video: Сборник DIY из бисера Perler | 20 дизайнов 2024, April
Anonim

Å dekorere ting med perler er et møysommelig arbeid som krever tålmodighet og utholdenhet. Arbeidet vil imidlertid lønne seg fullt ut: Som et resultat vil du få en spektakulær, individuell ting, dekorert med egne hender. Beaded bag vil være en lys aksent i utseendet ditt.

Hvordan kan du dekorere en pose med perler
Hvordan kan du dekorere en pose med perler

Dekorere posen med perler: de nødvendige materialene

For å dekorere posen med perler, trenger du to hovedmaterialer - tilbehør og perler. Hvis du vil lage et vakkert, minneverdig design, velger du perler med forskjellige diametre - dette vil gi lettelse. Ikke glem også eksistensen av bugler.

Perler perler er forskjellige. Hvis du planlegger å bære vesken som en kveldspose, velger du tsjekkiske materialer. Perlene i dem er jevne, av samme størrelse og farge. Det er en glede å jobbe med slike mennesker.

Sørg for å kjøpe spesielle nåler for arbeid. Vanlige broderier fungerer ikke på grunn av tykkelsen. Perleneåler er veldig tynne, skarpe og har et lite øye. Velg nylon- eller nylontråder. De er holdbare og vil være nesten usynlige. En fiskelinje er også egnet for arbeid med perler.

Måter å dekorere en pose med perler på

Den første populære måten å dekorere en pose med perler på er broderi. Det brukes hovedsakelig til å dekorere stofftilbehør (silke, denim, bomull osv.). I tillegg til perler kan du bruke rhinestones, mynter, bånd i arbeidet ditt.

Den andre måten å dekorere er liming. Det gjelder for lær, plast, oljeduk, semsket skinn. Det er bare nødvendig å bruke gjennomsiktig lim. Du trenger også pinsett og en ren klut for å fjerne overflødig stoff. Etter registrering skal innredningen ta fullstendig tak, noe som vil ta omtrent 2 dager.

Selvfølgelig vil broderiet være en mer holdbar dekorasjon. Det vil imidlertid kreve mye innsats for å gjennombore læret / semsket skinn. Hvis du bestemmer deg for et slikt eksperiment, må du bruke en fingerbøl.

Opprett en skisse av fremtidig tegning før registrering. Dette er nødvendig hvis du planlegger å bruke perler i flere farger, og plassere dem i en bestemt rekkefølge. På denne måten vil du estimere kompatibiliteten og resultatet på forhånd. Hvis designet er monokromatisk og solid / spredt, er en skisse valgfri.

For å få produktet til å se spektakulært ut, følg reglene for fargetilpasning. Sørg for å vurdere tonen i fundamentet hvis du ikke planlegger å bane det helt. Clutcher helt trimmet med monokromatiske skinnende perler ser vakre og elegante ut. En veske med en så diskret, men lys design er perfekt for kveldsklær.

Du kan også dekorere posen med den beadede applikasjonen. Den fremtidige dekorasjonen er vevd hver for seg, og deretter limt / sydd på tilbehør. Det er verdt å bruke denne metoden hvis du planlegger å lage en liten vakker aksent på posen i form av en blomst eller en morsom karaktertegning.

Anbefalt: