Hvordan Lære å Gjøre Magiske Triks Med Mynter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Gjøre Magiske Triks Med Mynter
Hvordan Lære å Gjøre Magiske Triks Med Mynter

Video: Hvordan Lære å Gjøre Magiske Triks Med Mynter

Video: Hvordan Lære å Gjøre Magiske Triks Med Mynter
Video: Trylling med penger!! Hvordan få en mynt til å forsvinne! Lær å trylle episode 9 2024, Kan
Anonim

Triks med mynter er en av måtene å overraske andre og legge igjen hyggelige minner om din person i deres minne. Å lære disse triksene avhenger mye av din utholdenhet og tålmodighet. Det er flere retningslinjer som hjelper deg med å mestre det grunnleggende om denne ferdigheten.

Hvordan lære å gjøre magiske triks med mynter
Hvordan lære å gjøre magiske triks med mynter

Det er nødvendig

  • - skjerf;
  • - mynt;
  • - glass.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først bestemmer du størrelsen på myntene. Hvis de er store nok, vil fokus se mye mer dramatisk ut. I tillegg er store mynter mer attraktive for seere enn små. Du bør imidlertid ikke velge mynter som er for store - da vil det være vanskelig for deg å håndtere dem.

Steg 2

Tren daglig. I dette tilfellet må manuell fingerferdighet utvikles. Prøv å skifte mynten fra finger til finger så ofte som mulig, rull den mellom fingrene, og bring disse bevegelsene til automatisme. Over tid vil slike manipulasjoner føre til automatisk memorisering, slik at alle dine handlinger med mynter vil se avslappet og enkelt ut. Ethvert problem og vanskeligheter kan gjøre klovner av et godt fokus, så ta dette poenget på alvor.

Trinn 3

Se videoer med triks. Vær spesielt oppmerksom på ferdighetene med å gi selve fokuset. Evnen til å vinne publikums oppmerksomhet er en av de viktige egenskapene til en god tryllekunstner. Lær hele tiden. Jo mer du mestrer nye triks med mynter, jo større sjanser har du for å overraske dine kjære. Du kan finne mange morsomme triks fra forskjellige kilder: lærebøker, spesialprogrammer, det globale nettverket, etc.

Trinn 4

Glede dine kjære med et enkelt og morsomt triks. Du trenger et glass, et skjerf (50 * 50 cm) og en mynt. Du viser publikum et glass fylt med vann. Det skal være en ferdiglimet mynt i bunnen av dette glasset. Sett fra siden er mynten ikke synlig.

Trinn 5

Du dekker til glasset med et lommetørkle, gjør magiske bevegelser og kaster raskt lommetørkleet. Etter det, be enhver seer om å se inn i glasset ovenfra og sørge for at en mynt har dukket opp i den. Hemmeligheten til trikset er ekstremt enkel: en forhåndsfestet mynt skinner ikke gjennom i et fullt glass fra siden, den kan bare sees ovenfra.

Anbefalt: