Hvordan Få En Autograf

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Autograf
Hvordan Få En Autograf

Video: Hvordan Få En Autograf

Video: Hvordan Få En Autograf
Video: Hvordan Norema holder oversikt og får stålkontroll på sine leveranser 2024, Kan
Anonim

Å motta et bilde med en dedikasjon i gave fra idolet ditt er drømmen til de som er fans av en offentlig persons aktiviteter. Skuespillere, sangere, regissører - mange drømmer om noen få ord og en autograf fra dem. Men bare noen få klarer å få det de vil ha. Og det er bare mangel på utholdenhet, fordi det er ganske enkelt å få en autograf fra idolet ditt.

Hvordan få en autograf
Hvordan få en autograf

Det er nødvendig

  • - notisblokk,
  • - penn eller tusj,
  • - konvolutten.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut om den kommende konserten eller det offentlige utseendet til favorittartisten din. Vent på ham på det bestemte stedet og ikke vær redd for å komme med en forespørsel om å signere. Du har sikkert sett bilder av glade fans som klemmer sine elskede gjenstander. Dette er de menneskene som var i stand til å overvinne sin beskjedenhet og frykt og kom med en lignende forespørsel. Ofte forstår offentlige mennesker fansenes ønsker og nekter ikke ønsket om å bli fotografert eller få en autograf.

Steg 2

Gå til en autograføkt. Denne tradisjonen har fått fart i det siste. Mange kjente mennesker setter av et par timer i sine travle tidsplaner for å chatte med fans og signere autografer. Viktigst, ikke glem å ta med deg en bærbar PC og en penn. Det vil være veldig skuffende å komme til en slik begivenhet, men aldri få et maleri fra et idol.

Trinn 3

Hvis du ikke bor i samme by som idolet ditt, fortvil ikke. Og i dette tilfellet har du alle muligheter til å få ønsket autograf. Først av alt, spør om det er en fanklubb med favorittartisten din i lokaliteten din. Det er mulig at det ikke er noen offisiell fanklubb ennå. I denne situasjonen har du alle muligheter for å bli arrangør av en fanklubb. Dette vil gi deg muligheten til å kontakte den offisielle fanklubben og avtale et møte med idolet ditt når han kommer til byen din.

Trinn 4

Kontakt en fanklubb i byen din hvis en finnes. Du vil kunne bli medlem av klubben, og dette vil gi visse privilegier. Du vil delta i å organisere fanmøter i byen din, du vil kunne utveksle bilder av idolet ditt og bare finne likesinnede. I tillegg kan fanklubben din hjelpe deg med å få en autograf ved å kontakte den offisielle klubben.

Trinn 5

Skriv et brev til favorittartistens viktigste fanklubb hvis de tidligere metodene av en eller annen grunn ikke passer deg. Ikke vær under en illusjon om at brevet ditt definitivt vil nå kunstneren selv. Forstå ham, hvis han begynner å lese alle bokstavene som kommer til ham, vil det rett og slett ikke være tid eller energi igjen til kreativitet. Men den offisielle fanklubben vil definitivt lese brevet ditt, og du kan være sikker på at kunstnerens autograf blir sendt til deg per post. Det viktigste er ikke å gi opp. Selv om du bor flere tusen kilometer fra idolen ditt, har du alle muligheter for å få autografen hans.

Anbefalt: