Hvordan Velge En Markør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Markør
Hvordan Velge En Markør

Video: Hvordan Velge En Markør

Video: Hvordan Velge En Markør
Video: 🌺 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 1. 🌺 Размер 48-50 2024, April
Anonim

Hvis du liker paintball og spiller det mye, er det verdt å vurdere å kjøpe ditt eget utstyr og først og fremst en markør. Selvfølgelig vil et slikt anskaffelse hjelpe deg med å spare betydelig på hobbyen din, siden markøren vil lønne seg ganske raskt: du trenger ikke å betale for leien lenger, bare i løpet av spillet. Dessuten vil din egen markør tillate deg å forbedre kvaliteten på spillet: du kan være sikker på at alle ballene dine flyr utelukkende dit du sender dem, og ikke vil eksplodere i fatet. Hvordan velger du en markør?

Hvordan velge en markør
Hvordan velge en markør

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du først bestemme hvor mye du vil være villig til å bruke på en pistol. Markører med god til middels kvalitet starter på $ 150, for en lavere pris kan du bare få billige nybegynnermarkører. Imidlertid er de ikke så dårlige - blant dem er det modeller av veldig høy kvalitet produsert av seriøse firmaer. Så hvis du ikke skal bli superfighter i paintball, men bare vil skyte noen ganger i helgene, kan du godt velge en billig pistol.

Steg 2

Det er verdt å vurdere at du også må kjøpe dine egne ballonger, en gassflaske, klær og en maske.

Trinn 3

Før du drar til butikken, er det verdt å prøve å skyte med forskjellige modeller av markører i paintballklubben. Du kan også be noen du kjenner om å leke med en pistol. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å ta det riktige valget. Alternativt kan du bare chatte med spillere på banen eller med paintballfans på forumet for å lære om fordeler og ulemper med en markør.

Trinn 4

Bestem deg for valg av gass som markøren skal fungere på. Det er enten nitrogen (luft) eller karbondioksid. Det er bedre å foretrekke hva markørene fyller ut i klubbene du skal spille i. Husk også at karbondioksid vanligvis er tilstrekkelig for lengre spilletider. Hvis du planlegger å leke i kulde, er nitrogen det beste valget.

Trinn 5

Vær oppmerksom på materialene markørene er laget av. Ved tung bruk slites polymerhuset raskere enn stål eller aluminium. Når du kjøper, må du studere hvordan pistolen demonteres, hvor enkelt det er å rengjøre og vedlikeholde eller reparere.

Trinn 6

Din spillestil er viktig når du velger en markør. Lengden på pistolen og dens vekt vil avhenge av dette. For eksempel, hvis du foretrekker å spille i jungelen, kjøp en lang rekkevidde markør med en lang fat. Hvis du er en turneringsspiller, vil en kompakt markør med høy skuddfrekvens passe deg. Den mest nøyaktige er riflede fat, men de er til stede på dyre modeller.

Anbefalt: