Hvordan Lage Oransje Olje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Oransje Olje
Hvordan Lage Oransje Olje

Video: Hvordan Lage Oransje Olje

Video: Hvordan Lage Oransje Olje
Video: Hvordan lage pommes frites med Philips Airfryer XXL 2024, April
Anonim

Et effektivt middel for å myke grov og tørr hud, eliminere overbelastning i de dype lagene, og bidra til å fjerne overflødig vann og giftstoffer - oransje olje. Etter å ha forberedt det selv, vil du ikke bekymre deg for naturligheten og sikkerheten til oransje olje.

Hvordan lage oransje olje
Hvordan lage oransje olje

Det er nødvendig

  • - appelsinskall;
  • - hvilken som helst vegetabilsk olje.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tørre eller friske appelsinskall kan brukes som råvarer for tilberedning av olje. Tykkhudede appelsiner inneholder flere medisinske elementer, men eventuell avskalling fra appelsiner vil fungere for tilberedning av olje. Ferske skall kan kokes eller vaskes i varmt såpevann for å fjerne de forskjellige forbindelsene som appelsiner brukes til å smøre i butikkene. Rene skorper skal være finhakket og lett krøllete. Hell deretter den tilberedte massen i en praktisk kopp - skorpene må knuses godt slik at en fet væske dukker opp.

Steg 2

Fyll skorpene med olje og la den være i ønsket periode. Du kan ta hvilken som helst raffinert og luktfri olje - oliven, solsikke, etc. Hold oversikt over proporsjonene - oljen skal dekke appelsinskallene med ikke mer enn 1 cm. Beholderen med ferske skall kan stå i bare tre dager - på dette tidspunktet er vegetabilsk olje mettet med vitaminer og syrer, absorberer aromatiske forbindelser og nyttige komponenter. Tørre appelsinskall må tilføres i en uke eller to - det tar lenger tid å frigjøre mikronæringsstoffene. Krukken trenger ikke å lukkes tett, det er nok bare å dekke den med et lokk og legge den i et mørkt, men tørt og kaldt rom. I løpet av infusjonen vil luftbobler komme ut av beholderen - dette indikerer at alt går riktig, du trenger bare å riste krukken med jevne mellomrom.

Trinn 3

Sil av den ferdige komposisjonen. Etter den tildelte tiden skal hele innholdet i krukken helles i en liten gryte og varmes opp i et vannbad i en halv time og med lokket halvt åpent for å aktivere stoffene og egenskapene til den tilberedte oljen. Den avkjølte oljen må filtreres gjennom et to-lags stykke gasbind og presses ut alle skorpene godt - det er i disse pomace at hovedkomponentene i sammensetningen er inneholdt. Du kan føre den varme massen gjennom en juicepresse. Den ferdige oljen må helles i glassflasker, lukkes med lokk og fjernes til et mørkt, kjølig sted. Hell den resterende pomaceen med kaldt vann, kok og la den avkjøles. Den resulterende buljongen kan brukes til å legge til badekaret eller skylle kroppen.

Anbefalt: