Celtic Animal Horoscope: Fox

Celtic Animal Horoscope: Fox
Celtic Animal Horoscope: Fox

Video: Celtic Animal Horoscope: Fox

Video: Celtic Animal Horoscope: Fox
Video: DISCOVER YOUR CELTIC ZODIAC SIGN, MARCH 18 - APRIL 14 2024, Kan
Anonim

Ifølge de gamle kelterne er den listige og energiske reven totemdyret for mennesker født mellom 18. mars og 14. april. Slike mennesker er naturlig nok veldig dyktige, verdsetter vennskap og lojalitet.

Keltisk horoskop
Keltisk horoskop

Blant keltene var den rampete røde eller røde reven et symbol på solen, varme og lys, energi og uttrykk.

Revemannen er som regel alltid full av styrke og klar for bragder. Fjerne land lokker ham, derfor er det mange reisende og vandrere blant revene.

De som er født under revenes skilte med utmerket helse og evnen til raskt å tilpasse seg forskjellige levekår. For rev er klimaendringer og værforandringer vanligvis smertefrie. Rev kommer seg veldig raskt, noe som gjør at de ikke kan bruke mye tid på langvarig passiv hvile eller på behandling.

Særlige trekk ved reve-mannen er utspekulert, oppfinnsomhet. Slike individer er ofte førsteklasses manipulatorer og strateger. De har en utviklet "indre stil", som, kombinert med list, hjelper revene å overspille sine rivaler og konkurrenter. I tillegg har revemannen oftest et strålende og raskt sinn, høy intelligens og godt minne. Han setter alle disse funksjonene i spill når han ønsker å nå sitt mål. Det er interessant at revfolk ofte har høy selvtillit, de er ikke redd for vanskeligheter og risikoer, og derfor setter de seg de mest utrolige målene for seg selv.

Til tross for at revemannen verdsetter vennskap høyt, elsker han å være i rampelyset, det er mye egoisme i ham. I vanskelige situasjoner vil reven aldri nekte å hjelpe vennen eller kameraten, men det er usannsynlig at hun vil gjøre noe til skade for seg selv. Imidlertid takket være muligheten til å se ikke-standardiserte alternativer for å løse ulike problemer, møter revmannen sjelden et valg: å hjelpe en venn eller å tilfredsstille sine ønsker.

Inne i folket som er beskyttet av reven, er det mye vitalitet. Derfor virker de utrettelige, litt sta, avgjørende og til og med modige. Det er veldig lite frykt i rev, men mye maskulinitet og mot. På grunn av den spesielle karakteren og sinnets styrke, blir revemannen sjelden motløs og bekymrer seg sjelden i lang tid på grunn av noen feil eller feil. Han kommer seg raskt ikke bare fysisk, men også mentalt.

En person født under tegnet av en rev i henhold til det keltiske eldgamle horoskopet er i stand til å føle andres følelser. Han er full av vennlighet, lys, medfølelse og barmhjertighet, selv om dette ved første øyekast ikke er synlig. Mange revfolk er naturlig bløthjertede, følsomme og til og med sårbare. Imidlertid prøver de ikke å vise svakhetene sine konstant, og frykter at de vil bli skadet. Lisa liker å gi inntrykk av en sterk og uavhengig, talentfull og lys personlighet.

Revemannen har en rik indre verden og utviklet fantasi. Dette gjør at han kan komme med forskjellige fantasirealiteter. Rev er gode forfattere, historiefortellere og historiefortellere. Dessuten er historiene deres ikke tomme, de er fulle av symbolikk og hemmelig mening, siden revemannen av natur er veldig klok.

Et annet trekk som er typisk for reven er oppmerksomhet. Slike personligheter merker forskjellige små ting, legger merke til en rekke subtile nyanser og aksenter. De gjør sjelden feil i arbeid eller studier, de prøver å lære alle rundt å være disiplinert, oppmerksomme og fokuserte.

Anbefalt: