Hvorfor Drømmer Løven

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Løven
Hvorfor Drømmer Løven

Video: Hvorfor Drømmer Løven

Video: Hvorfor Drømmer Løven
Video: HVORFOR DRØMMER MAN? 2024, Kan
Anonim

Leo er et majestetisk, formidabelt, sterkt dyr. Å se "dyrenes konge" i en drøm - til en kraftig skytshelgen, venn, i rikdom, høyde, karriereutvikling.

Hvorfor drømmer løven
Hvorfor drømmer løven

Hva kan en mann drømme om en konge av dyrene?

Hvis du en fin natt hadde en drøm der du beseiret en løve, vil du seire i en alvorlig sak. Du vil ikke være redd for noen fiende.

En ung jente, en sterk og vakker løve, drømmer vanligvis om en ny og stormfull romantikk med en attraktiv mann.

Hvis du drømte om en løve innelukket i et bur, vil du sannsynligvis måtte konfrontere fiender. Og hvis løven beseiret deg, vil sannsynligvis fiendene vinne over deg. Å høre løvenes brøl i en drøm er et tegn på overveldende suksess, uventede og hyggelige nyheter, seire på kjærlighetsfronten, berømmelse.

Du drømte at du trente en løve, noe som betyr at suksess venter på deg i virkeligheten, alle forpliktelser vil sikkert gi lykke til. Løven angrepet i en drøm - en person du stoler på kan lett forråde deg.

Å kjempe mot en løve i en våken drøm lover en konfrontasjon med en sterk rival.

Hvis du drømte om å bekjempe løver, vil du kanskje i virkeligheten være vitne til en kamp mellom to sterke motstandere. Du må ikke bli involvert i denne konfrontasjonen. En drøm der du sitter på en vakker og sterk løve, profeterer lykke og opphøyelse. Huden til en løve er en drøm om rask berikelse. Løveunger symboliserer begynnelsen på en ny livsfase. For en ung jente lover en slik drøm utseendet til unge fans. En aggressiv løve i en drøm kan bety at du har sint en sterk og kraftig person. En død eller døende løve drømmer om tapet av en skytshelgen.

Hva psykologer sier om drømmen der du så en løve

En løve sett i en drøm symboliserer et overdreven ego, en overvurdert selvtillit og store ambisjoner hos sovende. I tillegg har sovende en utviklet selvtillit. Den aggressive løven demonstrerer din begjær etter berømmelse og kraft. Rolig - selvtillit.

En død løve snakker om mental og fysisk utmattelse. Du bør ta vare på deg selv. Hvis en løve blir fanget i et bur eller en felle, vil du sannsynligvis føle deg presset på deg selv, føle deg omstendelig. Løven jakter - en slik drøm snakker om soverenes uavhengighet og besluttsomhet. Du tar dine egne beslutninger og er i stand til å stå opp for deg selv. Hvis løven angrep deg, betyr det at du er redd for situasjonen, du selv føler din hjelpeløshet. Det er en konflikt i deg. Den sårede løven drømmer som et kall for mot og mot - forsvar din tro.

Leo er ikke alltid en manifestasjon av deg selv. Det kan symbolisere en bestemt person du er avhengig av, eller en styrke du vil motstå.

Anbefalt: