Hvordan Vinne For Mafiaen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vinne For Mafiaen
Hvordan Vinne For Mafiaen

Video: Hvordan Vinne For Mafiaen

Video: Hvordan Vinne For Mafiaen
Video: Jbf x Aktiv - Hvordan vinne budrunden 2024, Kan
Anonim

Det er vanskelig å finne en person i dag som ikke har hørt om det populære psykologiske spillet "Mafia". I nesten alle byer er det flere klubber der spillerteam som er seriøst opptatt av spillprosessen hele tiden konkurrerer og slår hverandre. Mange nybegynnere er interessert i hvordan du organiserer spillet for å vinne oftere enn vanlig, og det er virkelig triks å spille Mafia som lar deg vinne.

Hvordan vinne for mafiaen
Hvordan vinne for mafiaen

Bruksanvisning

Trinn 1

Essensen i dette spillet og oppgaven til hver spiller er å gjenkjenne mafiaen. Hvert spill er forskjellig, ettersom spillet avhenger av personligheten til andre spillere. Det er best å spille med folk du allerede kjenner som mafiaspillere - på denne måten kan du raskt avgjøre om personen foran deg er mafiaen, eller om han er sivil.

Steg 2

Se alltid på spillerne, se på deres oppførsel, ansiktsuttrykk og følelser i forskjellige spillsituasjoner. Hvis du kjenner samtalepartnerne dine godt nok, vil du forstå hvilke følelser mafiaen forråder i hver av dem - hver person kan ha sine egne individuelle ikke-verbale manifestasjoner.

Trinn 3

Se om det er mennesker ved spillbordet som ikke er interessert i spillet og ikke er involvert i diskusjoner. Mest sannsynlig er disse menneskene mafiaen, siden de er interessert i ødeleggelsen av byen for deretter å koble seg til spillet. Lytt alltid nøye til talen til personen du leker med. Ikke bare gester og ansiktsuttrykk kan forråde mafiaen - det kan også forrådes av uforsiktige uttrykk uttrykt impulsivt.

Trinn 4

Vær oppmerksom på folk som prøver å avvise mistanken ved å prøve å stemme mot den som stemte imot dem.

Trinn 5

Helt i begynnelsen av spillet, prøv å tåle de stille spillerne, ettersom de kompliserer spillet og gjør det vanskelig å forstå hva de tenker på. Etter et par spill begynner de å bli inkludert i diskusjoner, og spillet blir tydeligere og mer interessant.

Trinn 6

Hvis du spiller for mafiaen, kan du også erstatte en av dine egne for å vinne. Når du anklager en spiller, må du alltid rettferdiggjøre beskyldningene dine, ellers vil andre spillere gjette hva du holder på med.

Anbefalt: