Hvordan Male Et Bilde På En Vegg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Et Bilde På En Vegg
Hvordan Male Et Bilde På En Vegg

Video: Hvordan Male Et Bilde På En Vegg

Video: Hvordan Male Et Bilde På En Vegg
Video: Hvordan male vegg 2024, April
Anonim

Interiørmaleri er en unik mulighet til å gjøre hjemmet ditt vakrere og originalt. Mange er ikke fornøyd med de ferdige tapetdesignene som kan kjøpes i butikken, de vil dekorere veggene med vakre håndlagde ornamenter eller malerier for å få hjemmet til å se unikt ut. Selv en person som ikke har en kunstutdannelse, kan male veggene, hvis ønskelig.

Hvordan male et bilde på en vegg
Hvordan male et bilde på en vegg

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er forskjellige teknikker for interiørmaling. Noen ganger, når kunstneren står overfor oppgaven med å male et komplekst og stort bilde, limes et primet lerret for maling på veggen, men ofte males veggene over etterbehandlingspussen, som den forsterkende grunningen påføres.

Steg 2

For å komme i gang, sørg for å forberede veggflaten for maling - rengjør veggen for gammel maling, støv, smuss og smuldrende gips, og planer deretter veggoverflaten, dekk den med et nytt lag med gips, og utfør deretter den endelige planering med sparkel eller kunstnerisk gips.

Trinn 3

Det er allerede mulig å male på kunstnerisk gips. Du kan også feste vanlig tapet for maling på den justerte veggen. Dekk veggoverflaten med et tynt lag med akrylgrunning for best liming av malingen til veggen.

Trinn 4

Tenk nøye gjennom ideen om å designe veggen og utvikle skisser for tegningen. Hvis du aldri har malt før, er en sjablong den beste metoden for veggdekorasjon for deg. Du kan lage det selv, eller du kan kjøpe en ferdigstensil med ønsket mønster i interiørbutikker.

Trinn 5

Du trenger også maling i riktige nyanser, sjablonglim, skumsvamp og papir for å dekke gulvet. Dekk gulvet med papir eller plast, og spray deretter baksiden av sjablongen med spraylim.

Trinn 6

Fest sjablongen til veggen ved å presse godt mot den med et stykke papir, og bland deretter på en malingspalett for å få fargen du vil male mønsteret med. Ta nå en palett med blandede nyanser, legg minst mulig maling på svampen og begynn å gni malingen forsiktig inn i sjablongen.

Trinn 7

For en dekorativ effekt kan du male den nedre delen av mønsteret med maling i en annen nyanse, og deretter skape en jevn overgang mellom fargene. Bruk så lite maling som mulig på sjablongen. Flytt sjablongen gradvis langs veggen til den er malt rundt hele omkretsen. Skill sjablongen forsiktig fra veggen når du er sikker på at malingen er tørr.

Anbefalt: