Hvordan Spille Sammen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Sammen
Hvordan Spille Sammen

Video: Hvordan Spille Sammen

Video: Hvordan Spille Sammen
Video: ران بانقتان الحلقة 154 RUN BTS مترجم للعربية/ ENG SUB RUN BTS Ep 154 HD FULL EPISODE TURN CC 2024, April
Anonim

Det er mange kjente spill som kan spilles sammen. Noen av dem krever obligatorisk tilstedeværelse av et kort kort, en spillefelt eller annet nødvendig tilbehør, mens andre kan spilles med penn og papir. Det viktigste er å velge de underholdningsmetodene som gleder deg og personen som skal spille med deg som et par.

Hvordan spille sammen
Hvordan spille sammen

Det er nødvendig

  • En penn
  • Papir
  • Kortstokk
  • Brettspill

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan spille sammen i noen kortspill. Poker, alle slags dårer, dobbel kabal og mange andre - alle disse spillene krever strategisk tenkning, men er samtidig enkle nok til og med for at et barn skal mestre dem.

Steg 2

Et nyttig spill for to - brikker. Reglene er veldig enkle, men å vinne spillet er noen ganger veldig, veldig vanskelig. Det er nødvendig å forutse fiendens logikk flere skritt foran og være i stand til å forvirre ham.

Trinn 3

Sammen kan du ha mye moro på bordet - fra standard, når terningene må legges ut slik at de sammenfaller i antall poeng på dem, til den komplekse - med et intrikat system for å beregne spillernes skårer.

Trinn 4

Sjakk er et annet spill for to. Og i motsetning til vanlig tro at dette er et spill eksklusivt for genier, vil alle som liker strategispill mestre sjakkens regler.

Trinn 5

Det er også mange intellektuelle ordforråd for to, for eksempel et enkelt ordspill eller det verdensberømte Scrabble (analog av det sovjetiske alfabetet). For Scrabble må du gå til lekebutikken, men du kan spille ord som det. Det er flere varianter av dette spillet - for eksempel når spillerne må sekvensielt navngi ord som begynner med den siste bokstaven i det sist talte ordet, eller når begge spillerne må komme med så mange ord som mulig fra det samme ordet.

Anbefalt: