Hvordan Finne En Sang Hvis Du Kjenner Melodien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Sang Hvis Du Kjenner Melodien
Hvordan Finne En Sang Hvis Du Kjenner Melodien

Video: Hvordan Finne En Sang Hvis Du Kjenner Melodien

Video: Hvordan Finne En Sang Hvis Du Kjenner Melodien
Video: ران بانقتان الحلقة 154 RUN BTS مترجم للعربية/ ENG SUB RUN BTS Ep 154 HD FULL EPISODE TURN CC 2024, April
Anonim

Sikkert, mange av dere er kjent med følgende problem: du synger den samme melodien hele dagen, eller rettere sagt, den snurrer i hodet og vil ikke løsrive seg fra deg på noen måte, og hva slags sang - vel, husk ikke. Hva skal jeg gjøre i dette tilfellet? Denne situasjonen virker vanskelig bare ved første øyekast. Takket være ny teknologi løses problemet veldig enkelt.

Hvordan finne en sang hvis du kjenner melodien
Hvordan finne en sang hvis du kjenner melodien

Det er nødvendig

  • - telefon;
  • - internettet;

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk den enkleste måten - ring en venn. Syng motivet til sangen til ham direkte i mottakeren. Velg en venn for denne samtalen som er mer eller mindre kjent med musikk. Det er sikkert et par musikkelskere blant vennene dine.

Steg 2

Gå til hvilken som helst musikkbutikk. Hvis du ikke er en redd person og ikke nøl med å fremføre en sang foran fremmede, nynne melodien til selgeren. Som regel jobber gutta som har hørt nok der - de vil umiddelbart fortelle deg hvilken sang som er knyttet til deg. Mest sannsynlig vil du til og med kunne kjøpe en plate med denne sangen i samme butikk.

Trinn 3

Syng melodien inn i en stemmeopptaker, et videokamera eller ta opp direkte til datamaskinen. Last opp den resulterende lydfilen til et hvilket som helst forum på Internett der du er registrert. Annonser en konkurranse - bestem selv om hvem som vil være den første som foreslår navnet på utøveren og svaret på en slik tjeneste. Alt avhenger av premiepotten og fantasien.

Trinn 4

Ring radioen og syng melodien live. Mange radiostasjoner har spesielle programmer der DJ-er ber lyttere ringe og hjelpe dem med å identifisere sangen. Før du ringer til en radiostasjon, må du øve deg på å synge mer eller mindre rent. Kanskje dette blir din første forestilling for et så stort publikum. Men ikke bekymre deg for mye - ja, millioner av mennesker vil høre deg, men selv om du er falsk - vil ingen av dem kunne gjenkjenne deg på gaten. Så de vil ikke stikke en finger. Gå for det.

Anbefalt: