Hvordan Tegne Angry Birds

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Angry Birds
Hvordan Tegne Angry Birds

Video: Hvordan Tegne Angry Birds

Video: Hvordan Tegne Angry Birds
Video: Bolalar uchun Angry Birds rasm | Angry Birds Drawing for Kids | Рисунок Angry Birds для детей 2024, Kan
Anonim

Spillet Angry Birds er veldig populært ikke bare blant barn og unge, men også blant voksne. Men siden det er veldig skadelig å sitte ved datamaskinen eller på telefonen hele dagen, kan du prøve å skildre favorittkarakterene dine med blyant på papir. Så les trinnvise instruksjoner om hvordan du tegner en fugl fra Angry Birds.

Hvordan tegne Angry Birds
Hvordan tegne Angry Birds

Bruksanvisning

Trinn 1

For å tegne Angry Birds, lag et ark, blyant og viskelær, fargede markører, blyanter eller maling.

Bilde
Bilde

Steg 2

Med en enkel blyant tegner du et egglignende ovalt, som avsmalner mot toppen. Del den i to halvdeler i midten med en loddrett linje. Tegn en horisontal stripe, og tre tilbake en tredjedel av fuglen.

Bilde
Bilde

Trinn 3

I neste trinn skisserer du konturen til egget og velger Angry Birds tuft øverst på det.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Tegn to store ovale øyne på skillelinjen. Rett over den sentrale delen, legg til flate sirkler, i dem plasserer du fuglens pupiller, som vist på bildet. Tegn en buet linje nedover i midten. Dette vil være basen til nebbet. Under det tegner du en ødelagt linje i form av en topp, en opp og ned trekant med litt buede kanter.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Tegn en halvcirkel under nøkkelen, spiss helt nederst, og tegn en åpen munn på venstre side av nebbet.

Bilde
Bilde

Trinn 6

For å tegne Angry Birds vakkert i trinn, skisserer du omrisset av bildet med fet blyant. Slett de grove linjene med et viskelær. Farg tegningen med lyse farger eller tusjer og nyt arbeidet ditt.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Det er enkelt å tegne andre tegn på Angry Birds ved å bruke denne ordningen, og endrer bare små detaljer - formen på øynene, nebbene, vingene. For å gjøre dette, forbered deg på et visuelt eksempel, et bilde.

Anbefalt: