Hvordan Sy En Ryggsekk Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Ryggsekk Med Egne Hender
Hvordan Sy En Ryggsekk Med Egne Hender

Video: Hvordan Sy En Ryggsekk Med Egne Hender

Video: Hvordan Sy En Ryggsekk Med Egne Hender
Video: ПОТРЯСАЮЩИЙ СПОСОБ УТИЛИЗАЦИИ СТАРЫХ ДЖИНСОВ! 2024, Kan
Anonim

Å lage en slags ting med egne hender er ikke så vanskelig. Det viktigste er ønsket om å skape og lære nye ting. For eksempel er det ganske enkelt å sy en ryggsekk selv.

Hvordan sy en ryggsekk med egne hender
Hvordan sy en ryggsekk med egne hender

Det er nødvendig

Tykt stoff, sytilbehør, tilbehør, etterbehandlingsmaterialer, borrelåsbånd (5 cm), ørepynt (4 stk), skjevbånd (2 m), blonder (30 cm), et lite stykke ikke-vevd stoff

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du samle alt materialet du trenger. Det anbefales å velge et stoff som er tykt nok til å holde sekken i form. Du kan sy en ryggsekk for eksempel av gamle jeans.

Steg 2

Klipp ut alle nødvendige detaljer: et ovalt stykke for bunnen (20x12 cm), to rektangulære stykker (30x25 cm), et firkant for en lomme (15x15 cm), to stropper (54x4 cm), en ventil (20x10 cm), et stykke for et håndtak (20x3 cm) … Vær oppmerksom på at det allerede er tatt hensyn til sømmonn i de spesifiserte dimensjonene til delene.

Trinn 3

Overlock eller sikksakk kantene på alle kuttede stykker.

Trinn 4

Sy alle bitene i følgende rekkefølge. Tape kantene på lommen. Sy den på forsiden av rektangelet. Sy deretter sømmene på sidene av hoveddelene, behandle toppkuttet med et innlegg. Teip også kantene på klaffen.

Trinn 5

Vi fortsetter til stroppene. Brett skulderstroppene med feil side opp. Sy dem sammen, vend dem ut og stryk dem. Lag håndtaket på samme måte. Lim bunnen med ikke-vevd stoff. Sy håndtaket, klaffen og skulderstroppene til øvre kutt på ryggsekken. Sy stroppene til den nederste delen av samme del, og sy deretter bunnen. Ryggsekken er klar. Bare mindre forbedringer gjenstår.

Trinn 6

Punch to eyelets på begge sider. Sy på blonder. Sy borrelås på forsiden av sekken og på innsiden av ventilen. På en så enkel måte kan du sy en original ryggsekk med egne hender, samt gi et nytt liv til dine gamle jeans.

Anbefalt: