Hvordan Fotografere Klær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fotografere Klær
Hvordan Fotografere Klær

Video: Hvordan Fotografere Klær

Video: Hvordan Fotografere Klær
Video: CraftLab | Brettemaskin til klær 2024, Kan
Anonim

Bilder av designerklær utgjør porteføljen til en profesjonell syerske. Kvaliteten på bildene er direkte knyttet til salg av klærne og suksessen til produsenten, så det er viktig å ta hensyn til alle de små tingene som forberedelse til skyting.

Hvordan fotografere klær
Hvordan fotografere klær

Bruksanvisning

Trinn 1

Klær kan fjernes på en modell eller mannequin, eller flate på en kleshenger. Velg først dette fotograferingsalternativet. Hvis førstnevnte er foretrukket, bør kostymet fremheve modellens skjønnhet. Hvis det er nødvendig, kan du legge til tilbehør til klærne dine: armbånd, belter, perler. Slike manipulasjoner er ikke nødvendige med en mannequin eller en kleshenger.

Steg 2

Velg lys, men ikke hard belysning. Den skal være myk og understreke tekstur av stoffet. Unngå sterke skygger fra stofffoldene. Bruk reflektorer for å belyse alle detaljene.

Trinn 3

Bakgrunnen skal være i kontrast til fargen på klærne, men ikke skille seg ut. Ofte brukes en hvit bakgrunn til slik skyting, men du kan ta bilder i interiøret eller i naturen hvis du ønsker det. I dette tilfellet bør ideen om bakgrunnen være i harmoni med stemningen i kostymet, og fargen skal være i kontrast.

Trinn 4

Når du fotograferer klær på en modell, ikke glem å understreke skjønnheten positivt, utsett lyset og lek med farger, avhengig av typen hennes figur. I noen tilfeller (når du skyter bukser, kjoler, topper), er det lov å kutte kroppsdeler som modellen ikke har på seg (fra nakken, fra hodet osv.).

Trinn 5

Ulemper (flekker i bakgrunnen, rynker på modellen osv.) Kan fjernes enten ved å bruke belysning under filmingen, eller senere når du behandler rammene.

Anbefalt: