Hvor Enkelt Er Det å Krysse Et Stort Bilde?

Hvor Enkelt Er Det å Krysse Et Stort Bilde?
Hvor Enkelt Er Det å Krysse Et Stort Bilde?

Video: Hvor Enkelt Er Det å Krysse Et Stort Bilde?

Video: Hvor Enkelt Er Det å Krysse Et Stort Bilde?
Video: Legge inn bilder lyd Showbie 2024, Mars
Anonim

Beundrer du de enorme korsstingede maleriene? Og du kan ikke selv bestemme noe sånt? "For mye tid og krefter må brukes," sier du til deg selv. Det er faktisk ikke så vanskelig å brodere et stort maleri som det virker. Noen få enkle hemmeligheter vil hjelpe deg med å lage et mesterverk.

Hvor enkelt er det å krysse et stort bilde?
Hvor enkelt er det å krysse et stort bilde?

Velg et bilde og tenk på hvor lang tid det vil ta å faktisk brodere det, med tanke på sysselsettingen og tempoet i arbeidet. Når du broderer et bilde, husk denne fristen og prøv å holde deg innenfor den. Hvis du for eksempel bestemmer deg for å brodere et bilde til det nye året, kan du prøve å gjøre alt slik at det er klart for det nye året.

Bedre å brodere litt, men hver dag. Ikke sitte over et maleri i fem eller flere timer. Det er bedre å bruke en time på hobbyen din hver dag. På denne måten vil du bedre konsentrere deg om broderiet, og ryggen og armene dine blir ikke veldig slitne.

Du kan sette en viss norm for deg selv. Broder for eksempel 200 kryss om dagen. Ved å jobbe på denne måten vil du kunne beregne fullføringsdatoen nøyaktig. Dette er veldig praktisk hvis du vil presentere maleriet ditt til noen for enhver anledning.

Vær forsiktig med trådene. Jo mer ryddig du lagrer dem, desto mindre tid vil du bruke på å lete etter dem. Ideelt sett bør du kjøpe en spesiell beholder eller eske hvor du vil oppbevare alt materialet (tråder, nåler, saks, et diagram, en bøyle) for et bestemt maleri.

Ikke broder med for lang tråd. Jo lenger tråden er, desto større er risikoen for å få en utilsiktet knute på feil sted. Å fjerne tråden er ikke alltid lett. I alle fall må du bruke tid på å løsne tråden eller sikre den allerede broderte tråden og forberede en ny tråd.

Alt du allerede har brodert, mal over på diagrammet med en blyant. Det er bedre å ikke bruke en markør eller penn, slik at du alltid kan henvise til stedet på diagrammet som allerede er brodert. Maleri hjelper deg med å enkelt navigere i skjemaet og vite nøyaktig hva som allerede er brodert.

Når du broderer, prøv å ikke bli distrahert av andre ting. Det er veldig enkelt å lage en tegning forskjøvet til siden, hvis du ikke nøye overvåker plasseringen av mønstrene på lerretet. Og å oppløse og brodere det samme stedet er et langt og ganske nervøst arbeid.

Anbefalt: