Hvordan Dekorere En Denimpose Med Egne Hender

Hvordan Dekorere En Denimpose Med Egne Hender
Hvordan Dekorere En Denimpose Med Egne Hender

Video: Hvordan Dekorere En Denimpose Med Egne Hender

Video: Hvordan Dekorere En Denimpose Med Egne Hender
Video: Figurstager med papirgarn 2024, April
Anonim

Hver kvinne vil ha mange poser som matcher visse antrekk i garderoben hennes. Imidlertid har langt fra alle jenter ofte råd til å kjøpe nytt tilbehør. Det er en vei ut av denne situasjonen: du kan dekorere den gamle, umerkelige håndvesken din, og dermed gjøre den stilig, fasjonabel og interessant.

Hvordan dekorere en denimpose med egne hender
Hvordan dekorere en denimpose med egne hender

Hvis vesken din er laget av et mykt materiale, for eksempel denim, bør det ikke være noe problem med dekorasjon.

For sommeren kan du dekorere en denimpose i nautisk stil. For å gjøre dette, ta ganske enkelt biter av semsket skinn eller lær, klipp ut former fra dem i form av ankre, fisk og lignende, klipp dem og sy dem til posen ved hjelp av flosstråder, og plasser dem der du foretrekker. Til slutt knytter du en streng til håndtaket.

image
image

Hvis vesken din er laget av lys denim, kan den males med spesiell maling. For å gjøre dette, kjøp akrylmaling på stoffet, legg papp inne i vesken og tegn på utsiden av tilbehøret hvilket mønster du ønsker (først anbefales det å tegne det med en blyant). La tegningen tørke, legg deretter en bomullsklut på den og stryke den med et varmt strykejern.

Den enkleste måten å dekorere en pose på er å lime applikasjoner på den. Disse kan kjøpes i hvilken som helst stoffbutikk. Hvis du vil lage en applikasjon med egne hender, er det ingenting enklere. Ta filtbiter (eller noe annet materiale med ikke-flytende kanter), mal for eksempel blomster på dem, klipp ut og lim på posen med varmt lim.

image
image

Hvis du har mye fritid, kan en denimpose være dekorert med broderi med fargede tråder eller perler. For å gjøre dette, tegne et mønster med en enkel blyant på selve posen, og broder deretter dette mønsteret forsiktig. Tegningsskjemaer er foreløpig ikke et problem å finne på Internett: bruk dem.

Anbefalt: