Gave Til 14. Februar Til En Fyr Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Gave Til 14. Februar Til En Fyr Med Egne Hender
Gave Til 14. Februar Til En Fyr Med Egne Hender

Video: Gave Til 14. Februar Til En Fyr Med Egne Hender

Video: Gave Til 14. Februar Til En Fyr Med Egne Hender
Video: hvordan til at gøre en ring fra papir med dine egne hænder / ORIGAMI RING 2024, April
Anonim

En gave til en fyr 14. februar er et puslespill som plager de unge damene. Hva skal jeg gi denne vinterdagen så spesiell at alle hindringer i et forhold smelter bort? Vi gjør oppmerksom på en "romantisk boks" som du kan lage med egne hender.

Hjerteboks
Hjerteboks

Det er nødvendig

  • - hjerteformet boks;
  • - rødt innpakningspapir;
  • - saks;
  • - fargeskriver;
  • - Internettilgang;
  • - A4-papir;
  • - lim.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du kjøpe en hjerteformet gaveeske og lim den over med rødt papir. I tilfelle shoppingflukten ikke lykkes, kan du gjøre det selv.

Steg 2

To hjerter må klippes ut av papp, hvorav det ene vil være et par millimeter større enn det andre - dette er bunnen og lokket. Deretter kutter vi ut en rektangulær stripe - en side. Vi limer emnene, pynter med gavepapir og pynter lokket etter vår smak med perler, bånd, paljetter.

Trinn 3

Etter at boksen er klar, fortsett å fylle den. Inne vil det være notater på hvilke bilder som ligger, som indikerer interessante posisjoner for sex. Så du må søke på internett etter Kamasutra med fotografier eller tegninger. Vi lagrer alle funnet bilder på skrivebordet.

Trinn 4

Deretter åpner du et nytt ark i Word-tekstredigereren, velger fanen "sett inn" - "bilde" og klikker på de nedlastede bildene. De må plasseres i kort avstand fra hverandre. Etter det lanserer vi den opprettede filen for utskrift på en fargeskriver.

Trinn 5

Så, nå må vi kutte ut de "varme" bildene, etter det bretter vi hver og en i et rør og limer endene med lim. Vi legger notatene nøye i en boks, på lokket som du kan lime en bue på. En gave til din elskede 14. februar er klar! Ta en flaske vin og gå til kjæresten din. Etter et par glemte briller kan du invitere ham til å tegne ut en av notatene. Nå vet du nøyaktig hvordan kvelden vil ende.

Anbefalt: