Hvordan Feste En Skje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feste En Skje
Hvordan Feste En Skje

Video: Hvordan Feste En Skje

Video: Hvordan Feste En Skje
Video: Sådan monterer du rullegardiner | JYSK 2024, April
Anonim

Spoon er et kunstig agn for å fange rovfisk med en spinnestang. Det er en liten metallplate utstyrt med en eller flere fiskekroker og et hull for feste. Det er flere måter å feste et lokke til i bånd eller fiskelinje.

Hvordan feste en skje
Hvordan feste en skje

Det er nødvendig

  • - Fiskesnøre;
  • - bånd;
  • - kuler

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste, men veldig pålitelige måten å feste en spinner på, er knuten “Two loops”. Trekk enden av linjen to ganger inn i karabinerringen til lokket du har klargjort for fiske. Lag et par løkker rundt lokket. Pass deretter den frie enden av linjen, som ligger på siden av skjeen, gjennom de dannede svingene. Stram den resulterende knuten forsiktig. Skjær av overflødig fiskelinje med saks eller lommekniv.

Steg 2

"Double Cry" lokket feste knute strekker seg ikke og klemmer ikke agnet. Den store populariteten til denne noden blant fiskere skyldes den høye påliteligheten.

Trinn 3

Før linjen gjennom karabinerringen til det kunstige lokket. Før den frie enden gjennom hullet igjen slik at det dannes en sløyfe. Hold den godt mellom pekefingeren og tommelen. Ta tak i enden av linjen og vind den flere ganger rundt bunnen av løkken, klemt mellom fingrene. Før den deretter gjennom løkken to ganger og trekk fast i skjeen. På denne måten vil du sikre den resulterende knuten godt. For ekstra sikkerhet, trekk i hovedlinjen og den frie enden samtidig. Klipp de unødvendige endene av linjen, og la være 3-4 mm.

Trinn 4

Du kan også feste lokket ved hjelp av "Gripping knot", som praktisk talt ikke reduserer styrken på den brukte fiskelinjen. Denne metoden er spesielt populær blant fluefiskeentusiaster. Gripende knute er også flott for å knytte fluer til en bånd.

Trinn 5

Før den frie enden av fiskelinjen gjennom hullet i skjeen, pakk karabinerringen med den 3-4 ganger og sett den mellom ringen og de resulterende svingene. Trekk den gjenværende enden av linjen og hoveddelen i forskjellige retninger, og stram knuten. Skjær de unødvendige restene av fiskelinjen, og la igjen 2-3 mm.

Anbefalt: