Hvordan Lage En Drøm Om Deg Selv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Drøm Om Deg Selv
Hvordan Lage En Drøm Om Deg Selv

Video: Hvordan Lage En Drøm Om Deg Selv

Video: Hvordan Lage En Drøm Om Deg Selv
Video: Прожектор на базе миски из ашана 2024, April
Anonim

Når du mister kontakten med noen mennesker, eller å minne dem om deg selv er upraktisk og upassende, kan du prøve en måte - å få dem til å drømme om deg. Dette kan oppmuntre dem til å fornye kontakten med deg. Også drømmer elskere at objektet med å sukke drømmer om dem. Det er ikke nødvendig å håpe på en heldig pause, for du kan oppnå dette på egen hånd.

Hvordan lage en drøm om deg selv
Hvordan lage en drøm om deg selv

Det er nødvendig

  • - halm;
  • - speil;
  • - to lys;
  • - et fotografi av personen du skal drømme om;
  • - Bildet ditt;
  • - hvitt naturstoff.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er flere konspirasjoner, som et resultat av henrettelsen som du ser ut til en person i en drøm. Ta en haug med halm, åpne vinduet og brenn haugen foran den etter å ha dratt ut ett sugerør. Røyken skal gå ut gjennom det åpne vinduet. I dette tilfellet må du si følgende ord: “Gå, røyk, til Guds tjener (navn), slik at disen virvler og virvler i vinden, slik at min kjære drømmer om meg hver natt. Amen . Deretter legger du venstre strå under puten og legger deg.

Steg 2

Du trenger et speil og to lys. Plasser lysene foran speilet slik at de begge reflekterer i det. Hvis du har et fotografi av personen du skal drømme om, flott. Plasser den på en slik måte at den reflekteres i speilet mellom to lys. Hvis det ikke er noe bilde, skriv navnet på drømmens adressat på papir og legg det mellom lysene. Sett deg foran et speil, se på lysene reflektert i det og si: "Jeg kommer til deg i drømmen din, du kjører meg ikke bort, det er bedre å komme til meg selv."

Trinn 3

Hvis du har et bilde, kan du også bruke denne metoden. Ta et bilde av personen som skal ha en drøm med deg. Det er viktig at det bare er én person på dette bildet. Ta deretter et bilde av deg, også uten fremmede. Plasser begge fotografiene mot hverandre og pakk dem inn i en naturlig hvit klut (silke, bomull, lin). Skjul bunten under puten og sov med den.

Trinn 4

Hvis forholdet ditt til personen du har tenkt å drømme om er fantastisk, trenger du ikke å bruke konspirasjoner i det hele tatt. Prøv å tilbringe mest mulig tid med ham. La timene tilbrakt være de lyseste og mest minneverdige øyeblikkene for ham. Den begeistrede hjernen vil behandle informasjon om dagen som ble levd selv om natten, og personen vil se deg i en drøm.

Anbefalt: