Hvordan Blåse Opp Såpebobler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blåse Opp Såpebobler
Hvordan Blåse Opp Såpebobler

Video: Hvordan Blåse Opp Såpebobler

Video: Hvordan Blåse Opp Såpebobler
Video: Hvordan blåse opp en Kin-ball 2024, Mars
Anonim

Store og små, sterke og smeltende for øynene, iriserende, perleformede, magiske bobler. De er i stand til å returnere oss til barndommen, overføre oss til et fantastisk eventyr, frigjøre oss fra bekymringer og åpne hjertene våre for nye drømmer. Skjelvende verdener, klare til å forsvinne for skaperenes øyne - de er født av såpe og vann og gir et hav av følelser.

Hvordan blåse opp såpebobler
Hvordan blåse opp såpebobler

Det er nødvendig

  • - en enhet for å blåse en boble (pinne, rør, pistol);
  • - væske for bobler fra butikken;
  • - Vaskemiddel;
  • - glyserin;
  • - vann.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvordan blåse opp såpebobler riktig for å beundre skjønnheten i lengre tid? Det første du må gjøre er å velge antrekket ditt. Flasker bobleblåsere kan kjøpes i butikken sammen med en spesiell pinne. Det er til og med pinner for å blåse opp gigantiske bobler (de ser ut som garn uten nett) og såpepistoler. Men det er mye mer interessant å lage alt selv.

Steg 2

Hvis du bestemmer deg for å lage løsningen selv, trenger du varmt kokt vann (vanlig vann fra springen kan være for tungt og forårsake overdreven skjørhet i boblene), vaskesåpe og glyserin. Bland 2 deler såpespon, 10 deler vann og 4 deler glyserin (proporsjoner kan variere avhengig av klimatiske forhold, så eksperimenter). Glyserin kan oppta fra 1/3 til 1/5 av det totale volumet av væsken, det gjør veggene i såpeboblen mer holdbare og holder fuktigheten lenger.

Trinn 3

Du kan bruke et vanlig cocktailstrå i stedet for kommersielt tilgjengelige boblepinner. Eller som i barndommen, rull et rør ut av papir. Det er mange alternativer, opp til bruk av en trakt. For å få store bobler må du lage et ledningsnett. Jo større ringens diameter er, desto større blir boblen. Og du kan blåse opp små bobler med en eller to hender. På den ene siden tar du tommelen og pekefingeren sammen og avrunder dem som du ville gjort for "OK" -bevegelsen. Brett to palmer inn i et hus og dypp i såpevann.

Trinn 4

Du kan blåse bobler med dine egne lunger (gjennom et sugerør, halm, nett eller hånd) eller ved å bruke vindkraften (nett og hender). I det andre tilfellet må du enten flytte "nettet" eller hånden gjennom luften med kraft, eller hvis vinden er sterk, er det bare å holde "nettet" eller hånden rett og vente på at boblen blåser opp.

Trinn 5

Den fascinerende prosessen med å blåse bobler er interessant i seg selv. Men det er enda morsommere å blåse bobler med et selskap. I mange byer i Russland og verden har det blitt en tradisjon å holde såkalte festivaler eller parader med såpebobler. I Moskva finner en slik festival sted på Arbat. Kyndige mennesker sier at i tillegg til væsken og blåseenheten, er drømmene dine og godt humør inkludert i oppskriften på en såpeboble. Så sterke bobler og flere smil!

Anbefalt: