Hvordan Blåse Opp Pølseboller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blåse Opp Pølseboller
Hvordan Blåse Opp Pølseboller

Video: Hvordan Blåse Opp Pølseboller

Video: Hvordan Blåse Opp Pølseboller
Video: Packraft Norge - Hvordan blåse opp din Packraft 2024, Mars
Anonim

Ballonger er alltid høytid og godt humør. Baller i forskjellige størrelser og former, med gratulasjoner eller bilder trykt på dem, skaper en atmosfære av morsom og bekymringsløs barndom. Det er en spesiell type kuler - lange og tynne kuler, hvorfra du kan lage forskjellige morsomme figurer. Disse ballene kalles modelleringskuler eller pølsekuler.

Hvordan blåse opp pølseboller
Hvordan blåse opp pølseboller

Det er nødvendig

  • - håndpumpe for oppblåsing av ballonger;
  • - vannbaserte markører.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta ballen med begge hender, strekk den ved endene og kna den forsiktig med fingrene. Plasser halsen på kulen på pumpeinnløpet og ta tak i skjøten mellom kulen og pumpen med hånden. Flytt pumpestempelet med den andre hånden, og sakte kulen sakte opp. La en del (15 centimeter) være oppblåst i haledelen av ballen.

Steg 2

Etter å ha blåst opp ballongen til ønsket lengde, slipper du litt luft ut av den. Ballongen, oppblåst ikke for tett, vil da være lettere å krølle og ikke sprekke. Trekk ut halsen på ballen litt. Pakk enden med halsen rundt to fingre, indeksen og midten, for å danne en løkke. Bruk fingrene på den andre hånden til å trekke halsen gjennom løkken og stramme knuten. Ballongen din er bundet.

Trinn 3

For å gjøre en vri som fikser boblene som utgjør figurene, klemmer du ballen i ønsket avstand fra nakken. Hold boblen med den ene hånden og roter den 2-3 ganger med den andre. Lag flere bobler på denne måten, hold den første og den siste.

Trinn 4

Vri med en lås for å sikre boblene. Fra de fire boblene du laget, brett de to midterste boblene (den andre og den tredje) sammen, vri dem og pakk dem mellom den første og fjerde boblen. Denne teknikken er grunnlaget for å lage det meste av pølsebollfigurene.

Anbefalt: