Hvordan Spille En GM Akkord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille En GM Akkord
Hvordan Spille En GM Akkord

Video: Hvordan Spille En GM Akkord

Video: Hvordan Spille En GM Akkord
Video: Lær at spille en Dsus4 akkord på guitar 2024, Kan
Anonim

Digitale akkorder skrives vanligvis med latinske bokstaver. Det er også russiske betegnelser, men mye sjeldnere. Hvordan spiller jeg en akkord angitt med en eller annen bokstav i det latinske alfabetet? Dette er spørsmålet gitarister kommer over oftere enn andre. I dette tilfellet kan de samme lydene være på forskjellige strenger og forskjellige bånd. Akkorden, som er skrevet med små latinske bokstaver g, kan spilles i forskjellige posisjoner.

Hvordan spille en GM akkord
Hvordan spille en GM akkord

Det er nødvendig

  • - determinant for akkorder;
  • - tablaturer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk hvilken lyd som er angitt med bokstaven g eller G. Skalaen begynner med noten A, som på latin kalles A eller a. Følgelig er g salt. Akkorden betegnet som G eller g vil enten være en G-dur triade eller en G-mindre. Det har utviklet seg en tradisjon for å betegne store og store bokstaver.

Steg 2

Tenk på hvilke lyder som kommer ut i begge akkordene. I G-dur blir det G, ren B og D. I mindre nøkkel med samme navn blir B flat tatt i stedet for ren B. Disse akkordene, som alle andre, har inversjoner. De kan betegnes med 6 eller 46 abonnementer etter brevet, men dette er ikke alltid tilfelle. Ganske ofte er det bare et g- eller G-ikon, og musikeren bestemmer i hvilken type adresse det skal være.

Trinn 3

Den vanligste G-mollordet spilles på tredje bånd. Den fjerde og femte strengen forblir åpen. Den første, andre og tredje kan klemmes med en liten tønne eller med en mellom, navnløs eller lillefinger. Pekefingeren griper den sjette strengen på samme bånd.

Trinn 4

En stor tønne kan også brukes. Klyp alle strengene med pekefingeren. Trykk på 4. og 5. bånd ved 5. bånd. Hvis det fortsatt er vanskelig for deg å ta en stor tønne, må du begrense deg til en liten. Fest de tre første strengene på samme sted, og med de midterste eller indeksstrengene, den fjerde på 5. bånd.

Trinn 5

I tredje posisjon er en annen akkordvariasjon mulig. Stillingen bestemmes av den lengste båndet på venstre side av akkorden. Plasser alle strengene med pekefingeren. Hold lillefingeren nede ved den sjette båndet, og med mellom- og ringfingrene - den fjerde og femte på den femte.

Trinn 6

Det er også flere muligheter for den femte posisjonen. En stor tønne er plassert på 5. bånd. Resten av fingrene klemmer i første tilfelle den første, tredje og andre streng. Bånd, henholdsvis sjette, syvende og åttende. Den andre metoden er en liten tønne, på tynne strenger plasseres fingrene i samme rekkefølge.

Trinn 7

Spill G-mollord i tiende posisjon som følger. Plasser karret på den tiende båndet, på den ellevte båndet, den andre strengen og på den tolvte båndet, den tredje og fjerde.

Anbefalt: