Hvordan Spille En Bm Akkord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille En Bm Akkord
Hvordan Spille En Bm Akkord

Video: Hvordan Spille En Bm Akkord

Video: Hvordan Spille En Bm Akkord
Video: Lær at spille en H-mol (Hm) / (Bm) akkord på guitar 2024, Kan
Anonim

Bm-akkorden er en mindre triade. I russiske digitale koder står bokstaven b for B-flat. I mange vestlige utgaver tilsvarer dette brevet ren si. Denne omstendigheten må tas i betraktning, men for å lære gitarakkompagnement er det nødvendig å mestre så mange akkorder som mulig. Vurder derfor begge alternativene.

Hvordan spille en bm akkord
Hvordan spille en bm akkord

Det er nødvendig

  • - 6-strengs gitar
  • - digitale kameraer;
  • - tablaturer;
  • - determinanten til akkorder.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem posisjonen til lydene B og B flate. De er ved siden av hverandre på gripebrettet, og noen av disse akkordene kan spilles med de samme fingeringene ved å trykke barren på tilstøtende bånd. Tenk på hvordan en 6-strengs gitar er bygget. Finn lydene til B og B flate på alle strenger. Beregn alle posisjoner. Du kan til og med skisse dem ved å lage din egen tablatur.

Steg 2

Plasser en stor tønne på første bånd. Plasser langfingeren på den andre strengen ved den andre båndet, og med ringen og pinky fingrene på den tredje og fjerde på den tredje. Det er veldig nyttig å huske nummereringen av fingrene, for gitaristen er det forskjellig fra pianoet. Pekefingeren regnes som den første, midtre, ring og småfingre - henholdsvis den andre, tredje og fjerde. Ta tilsvarende western digital bm på samme måte, men plasser en stor tønne ikke på første bånd, men på den andre. For russiske musikere blir denne akkorden mye oftere referert til som hm.

Trinn 3

Lær noen flere varianter av denne akkorden. Prøv å klype alle strengene ved den sjette båndet med pekefingeren. I dette tilfellet trykkes den fjerde og femte streng ned på den åttende. Det er mest praktisk å spille denne versjonen av akkorden med andre og tredje fingre, men i prinsippet kan du bruke den tredje og fjerde. For western bm, flytt pekefingeren en bånd nærmere resonatoren. Følgelig bør den midterste og den ikke navngitte også bevege seg til samme bånd.

Trinn 4

Barre kan også spilles på åttende bånd. Plasser langfingeren på den første strengen ved den syvende båndet, med ringfingeren på den tredje på den tiende båndet, og med lillefingeren på den andre på den ellevte. Hold samme posisjon og beveg hånden din en bånd mot utløpet. Dette lager en b-moll akkord. Barre lar deg spille nesten hvilken som helst akkord med samme fingerarrangement. Så prøv å spille andre akkorder ved å gå rundt hele båndet uten å endre fingeren.

Trinn 5

Prøv å spille akkord uten barre. I dette tilfellet vil noen av strengene forbli åpne. Ved første bånd holder du nede 5. streng. Dette gjøres mest praktisk med pekefingeren. Hold den andre og fjerde båndet ved den andre båndet, og hold den tredje båndet

Anbefalt: