Hvordan Spille En Akkord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille En Akkord
Hvordan Spille En Akkord

Video: Hvordan Spille En Akkord

Video: Hvordan Spille En Akkord
Video: Lær at spille en Dsus4 akkord på guitar 2024, Kan
Anonim

En dur er en skarp nøkkel, siden med en nøkkel er det tre tegn i den - F-skarp, C-skarp, G-skarp. Hovedakkordet til denne nøkkelen er A-dur triaden, betegnet med den latinske bokstaven "A" og består av tonene A, C skarp, E. Det er flere måter å spille akkord på gitaren din, med eller uten barre.

Hvordan spille en akkord
Hvordan spille en akkord

Bruksanvisning

Trinn 1

En dur uten barre spilles med følgende fingre på følgende strenger: den første fingeren er på andre bånd av den andre strengen, den tredje er på den andre båndet av den tredje strengen, den andre er på den andre båndet av den fjerde streng. Ellers kan du forestille deg akkorden i flere plan: strenger nr. 2, 3, 4 er fastspent, bare de andre båndene er spent, rekkefølgen på fingrene er 1, 2, 3. Når akkorden spilles, høres det notater (fra bunn til topp): e, la, e, la, c skarpe, mi. Forsikre deg om at fingrene på venstre hånd er nøyaktig i midten av båndet, og fest strengene tett nok.

Steg 2

Det er praktisk å slå i A-dur med en barre på 5. bånd, der ekstreme tonene gir passende lyd (A). I dette tilfellet må du feste følgende strenger: den tredje, fjerde, femte. Båndene er fastspent (henholdsvis) sjette, syvende, syvende. Klem fingrene: andre, tredje, fjerde. For å oppsummere klemmes den tredje strengen med den andre fingeren ved den sjette båndet, den fjerde med den tredje fingeren på den syvende båndet, og den femte med den fjerde fingeren på den syvende båndet. Stillingen er lik E-hovedposisjonen uten barre.

Trinn 3

Forsikre deg om at pekefingeren som klemmer tøylen, er midt i den femte båndet, ikke frigjør presset på noen streng, ellers kan det oppstå falsk lyd, døvhet og skrangling. Resten av fingrene skal også være nøyaktig midt på båndene som blir festet. Hvis det er umulig å feste en full tønne, kan du ta en liten. Med den trenger ikke den femte og sjette strengene klemmes (første finger ligger vinkelrett på de fire første strengene).

Anbefalt: