Hvordan Begynne å Tegne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Tegne
Hvordan Begynne å Tegne

Video: Hvordan Begynne å Tegne

Video: Hvordan Begynne å Tegne
Video: Hvordan lage et neshorn av papir lære å tegne lær og tegne 2024, April
Anonim

Hvis du vil lære å tegne, er det flere alternativer for å nå målet ditt. Hver har sine egne fordeler og ulemper, men alle alternativene vil virkelig hjelpe deg med å komme i gang med å tegne.

Hvordan begynne å tegne
Hvordan begynne å tegne

Det er nødvendig

Blyanter, børster, akvarell, gouache, akrylmaling, sanguine, sepia, pastell, papir

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg på kunstskole eller tegningskurs. Vanligvis er det i barnes kunstskoler en kveldsavdeling for alle over 14 år. Programmet i dette tilfellet vil bli forkortet, om et par år vil du bli lært opp det grunnleggende om maling, tegning, komposisjon. Fag som kunsthistorie, grunnleggende datagrafikk osv. Kan også legges til. Du vil studere i små grupper på 10-15 personer med varierende nivåer av blyant og penselferdighet. Derfor vil standardforklaringen til læreren være gjennomsnittlig - slik at alle forstår. Imidlertid overvåker læreren allerede i arbeidsprosessen arbeidet til alle studenter og forklarer eventuelle nyanser individuelt (til og med teknikken for å fullføre oppgaven kan justeres avhengig av dine evner og egenskaper). Selvfølgelig vil den oppnådde kunnskapen være langt fra uttømmende, men du vil få grunnleggende ferdigheter og en retning du kan utvikle deg på egen hånd.

Steg 2

Når det gjelder tegningskurs, kan du som regel velge en egen smal spesialisering for mer detaljerte studier. Størrelsen på gruppene her er allerede mindre, noe som er mye mer praktisk. Prisen på nytelse øker imidlertid også betydelig. Du må også sørge for på forhånd kvalifikasjonene til menneskene som vil lære deg.

Trinn 3

Kjøp en tegneguide. Det er ganske vanskelig å velge hvilken av alle slags selvstudieguider som er bedre. For å gjøre dette, les anmeldelser om dem på spesialiserte nettsteder og lokalsamfunn på Internett. Gi preferanse til de bøkene som beskriver de generelle prinsippene for å jobbe med forskjellige materialer (blyant, akvarell, pastell osv.) Og reglene for å konstruere gjenstander.

Trinn 4

Manualene der metodene for å tegne bestemte objekter er beskrevet trinn for trinn ("Hvordan tegne et katt / rose / vinterlandskap" osv.) Er mindre nyttige, siden de ikke utvikler evner, men bare hjelper til å mestre standarden ordningen. Hvis du synes det er vanskelig å søke etter plott etter tegninger, eller det vises en frykt for et hvitt ark, kan spesielle bøker være med på å frigjøre tegnere. De foreslår at du fyller arket med blotting, setter kaffe på siden eller stikker det med biter av farget papir, og deretter fullfører abstraksjonen til en fullverdig tegning. For eksempel "Wreck This Journal" av Keri Smith.

Trinn 5

Tegn når som helst, hvor som helst. Tegn hele tiden, husholdningsgjenstander som fanger blikket, tegne skisser av mennesker rundt deg. Når du får erfaring, vil kvaliteten på tegningen absolutt forbedres.

Anbefalt: