Vi Skal Lage Mange, Mange Nøkkelringer

Vi Skal Lage Mange, Mange Nøkkelringer
Vi Skal Lage Mange, Mange Nøkkelringer

Video: Vi Skal Lage Mange, Mange Nøkkelringer

Video: Vi Skal Lage Mange, Mange Nøkkelringer
Video: СОЗДАНИЕ ВЕЧЕРНИХ ШКОЛЬНЫХ ПОСТАВЩИКОВ | КАК ЗАПИСАТЬСЯ В КЛАССЕ | Мы - Дэвисы 2024, April
Anonim

Jeg tror ikke det er for mange nøkkelringer. Nå er de tapt, så går de i stykker, så går nøklene generelt tapt med hele gjengen. La oss lage mange, mange nøkkelringer fra skrapmaterialer. I reserve!

Mange, mange gjør-det-selv nøkkelringer fra restene av stoff
Mange, mange gjør-det-selv nøkkelringer fra restene av stoff

Det var ikke for ingenting jeg valgte en slik ordlyd for tittelen på artikkelen - etter å ha begynt å lage slike nøkkelringer, gir det virkelig ikke mening å stoppe med å lage en eller to. Ta på deg fargerike nøkkelringer for hele familien, og forskjellige, for ikke å forvirre nøklene dine!

For håndverket trenger du: flerfargede stoffrester (alt stoff som er igjen fra sykjoler, jakker, skjørt er passende), nøkkelringer, tråder i farger eller kontraster, en nål eller symaskin, saks (helst en sikksakk, men vanlige vil også fungere), trenger du også perler, knapper og annet materiale for å dekorere nøkkelringen.

Nyttig råd: Du kan også bruke filt, lær til dette håndverket. For øyet som forbinder den dekorative delen av nøkkelringen og nøkkelringen, kan du bruke en del av et smalt kvinnebelte, en del av et urbånd.

Arbeidsprosess:

1. For å få en pen nøkkelring, start med å lage et mønster (mal). Skjær ut flere sirkler, ovaler fra papir eller tynn papp. Juster størrelsen etter dine behov og din egen smak.

2. For å sy en nøkkelring, klipp to identiske runde stoffstykker, klipp en stripe skinn.

3. Brett de to stoffbitene med feil side mot hverandre, sett inn en dobbelt brettet lærstrimmel mellom dem, fei og sy nøkkelringen med rett søm.

Nyttig tips: Vær oppmerksom på at hvis stoffet ditt er for tynt (chintz, sateng osv.), Trenger du et nytt stofflag for å holde nøkkelringen i form. Klipp forseglingen ut av lær, filt, tykk ull eller tynn plast og legg den mellom stoffets underlag.

3. Skyv den ferdige nøkkelringen på nøkkelringen. Fullfør nøkkelringen med en dekor med små knapper eller perler, perler.

Nyttig hint: hvis du vil dekorere nøkkelringen med en applikasjon i form av en bokstav, som på bildet, eller i en annen form, må applikasjonen sys på før du utfører trinn 3. Det samme gjelder broderiet på nøkkelringen.

Anbefalt: