Hvordan Brodere Med En Perle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Med En Perle
Hvordan Brodere Med En Perle

Video: Hvordan Brodere Med En Perle

Video: Hvordan Brodere Med En Perle
Video: Perler broderi Grundlæggende sømme til begyndere 🌸 Håndbroderi (perler virker) ⭐ tutorial ♡ 2024, April
Anonim

Perlebrodering har blitt en veldig populær type håndarbeid de siste årene, fordi det kan brukes til å dekorere klær og gjøre dem unike. I tillegg kan perler brukes til å brodere kosmetiske vesker, vesker, håndvesker, puter og til og med malerier.

Hvordan brodere med en perle
Hvordan brodere med en perle

Det er nødvendig

  • - perler og bugler;
  • - en nål med et tynt øye;
  • - tråder;
  • - broderiramme.

Bruksanvisning

Trinn 1

Plasser motivet på stoffet, bøyl det. Ordne perlene og buglene i tallerkener etter farge og størrelse. Perler kan sys på stoffet på flere måter. Det er også praktisk å tegne på en nålperler fra et lurestoff, for eksempel flanell eller fløyel.

Steg 2

Forbered arbeidsplassen din. Det skal være veldig godt opplyst. Stolen skal være behagelig slik at ryggen ikke blir sliten under langt monotont arbeid.

Trinn 3

Hvis du trenger å sy flere perler, gjør du det med en nålesøm. I dette tilfellet blir perlene trukket på en tråd med hver søm som legges på høyre side av stoffet.

Trinn 4

Hvis du vil oppnå effekten av et tettere broderi, så sy perlene med en ryggsting. For å gjøre dette må du punktere stoffet litt fremover, stramme en perle på tråden, sy den til stoffet og ta nålen litt fremover igjen.

Trinn 5

Hvis du trenger å dekke et stort område med perler, må du stikke nålen inn i stoffet som i satinsøm. Plukk opp noen perler på den og sy dem på. Sy neste søm ved siden av den forrige.

Trinn 6

For brodering av forskjellige linjer er det bedre å bruke "søm i vedlegget" perletråd. Streng perlene på en streng og fest begge ender. Legg denne tråden langs mønsterets konturer og fest med pinner. Deretter fester du den med en søm gjennom en eller to perler og plasserer dem vinkelrett på den perlede tråden.

Trinn 7

Beaded bilder er brodert med en "kloster" søm. Dette broderiet ligner på halvkors-teknikken. Streng en perle for hver søm. Sy deretter en diagonal søm, sy på perlen, piercing nær perlen. Sy deretter en loddrett søm. Ta nålen til høyre side og sy en annen diagonal søm. Dermed får du loddrette sømmer på sømmen, og på høyre side diagonale masker.

Anbefalt: