Hvordan Lage Et ønske Riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et ønske Riktig
Hvordan Lage Et ønske Riktig

Video: Hvordan Lage Et ønske Riktig

Video: Hvordan Lage Et ønske Riktig
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Kan
Anonim

Hva må gjøres for å oppfylle et ønske? Mange stiller dette spørsmålet. Vel, hvis du er klar for et mirakel og virkelig ønsker å legemliggjøre dine ønsker, kan du begynne å handle. Det er flere enkle og effektive regler for å gjøre ditt ønske oppfylt.

Hvordan lage et ønske riktig
Hvordan lage et ønske riktig

Det er nødvendig

  • - vakker notatbok
  • - en penn

Bruksanvisning

Trinn 1

De beste dagene for å ønske er nyttår eller bursdag. Det er i disse dager du, som i barndommen, ikke er i tvil om at et mirakel er mulig. Det er godt å ønske seg den voksende månen. Og du kan erklære hvilken som helst dag for deg selv det beste for å komme med et ønske.

Steg 2

Få deg en fin notatbok der du vil skrive ned dine ønsker. Skriv ned ditt første ønske i en notatbok i denne formen: "Jeg tar imot en kopp kaffe fra universet med glede og takknemlighet." Eller et eple. Eller en pen penn - noe du kan gjøre akkurat nå. Gå så og nyt en kopp kaffe, gå til butikken og kjøp deg et eple eller en penn. Ditt ønske gikk i oppfyllelse, så det fungerer! Under posten skriver du: “Kom i oppfyllelse! Takk!”, Skriv nå ned to nye ønsker (en av dem skal også være selvoppfyllende).

Trinn 3

Det er nødvendig å formulere et ønske i nåtid (som om du allerede har det du drømmer om). Ikke bruk IKKE partikkelen i formuleringen din. Formuler ønsket slik at oppfyllelsen ikke avhenger av andre mennesker. For eksempel: "Jeg føler gleden over sønnens bedring." Når du formulerer et ønske, skriver du ned hver tilstand, men ikke mer enn 5. For eksempel: "Jeg vil at prinsen skal komme!". Og hvis prinsen kommer til deg på forretningsreise - og drar? Og du ville sannsynligvis at han skulle bli forelsket i deg, og du også, slik at han ikke var gift osv. Ditt ønske skal være "grønt", dvs. skal ikke skade miljøet ditt og deg.

Trinn 4

Etter at du har formulert hva du vil, kan du fordype deg i en "film" hvor du er hovedpersonen og hvor ønsket ditt allerede har blitt oppfylt. Føle alle detaljer, dine sanser, dine sanser, farger, lukter, taktile opplevelser. Hvis du bare føler stor glede fra oppfyllelsen av et ønske, er det ikke en dråpe frykt, tvil - så vil dette ønsket definitivt gå i oppfyllelse!

Trinn 5

Kom opp med en bestemt formel som vil støtte deg på veien for å oppfylle dine ønsker. For eksempel: "Jeg fortjener et godt liv - og jeg får alltid det jeg vil" eller "Jeg er universets favoritt - alle mine ønsker blir oppfylt!"

Trinn 6

Når du ønsker et ønske, må du diskutere tidspunktet for oppfyllelsen. Det hender at et ønske som ble gitt for lenge siden blir oppfylt - men det er ikke lenger nødvendig. Men det er en begrensning: ikke tenk på en forestilling på 15 minutter hvis du selv ikke tror at det er mulig.

Trinn 7

Gjør noe! Tross alt har universet ingen andre hender enn dine. Universet vil gi deg massevis av spennende muligheter, men de vil ikke gå i oppfyllelse uten dine handlinger.

Anbefalt: